Forget it. Tog nema - svi bi to voljeli imat, ali toga nema. Osim u servisu, koji će ti oduzet izvjesnu svotu zvjeradi za to...
Prije neka 2 mjeseca malo sam prčkao po Motoroli V525 i seem-ovima i tako to i uspio sam pouključivati izvješća i ostale gluposti. I ne da meni vrag mira i moram ja malo još prčkat i uspijem sjebat mob. Skinem dvije verzije tripletsa i flashiram mob - ništa. Tek nakon što sam flexao sa flexom od V600 proradio mob i sad sve radi. Pitanje je jel netko zna gdje mogu skinuti flex za V525M (kupljen u VIP-u). Jer morao sam kopirati seem-ove koje sam skinuo prije no što sam sve započeo, ali to nije to.
Forget it. Tog nema - svi bi to voljeli imat, ali toga nema. Osim u servisu, koji će ti oduzet izvjesnu svotu zvjeradi za to...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I još nešto - nakon uključenja izvješća i još par sitnica na leginom mobu, javlja mu da mu je Bluetooth veza zauzeta i nikako da proradi. Vratio originalne seem-ove jer sam mislio da sam sje..o s mijenjanjem onih gore navedenih sitnica, ali nije problem u tome. Primjetio sam da kad upali mob, nema one ikonice Bluetooth veze koja treperi kad se pali mob. Kod mene postoji, ali kod njega ne. Jel itko zna u čem je tu problem - hardware ili software ? I što mi preporučujete - da mu flasham mob (mislim da to nije riješenje) ili da ga flexam na v600 pa prekopiram originalne seem-ove sa V525 ?
imam ja. napravio sam backup orginalnog flexa od Vip V525M modela sa P2KToolsom pa kom treba nek se javi
Imam na svojoj motoroli flash 58R, a zanima me dali bi ga mogao prebaciti na 55R?
Izvorno postao GoGs
naravno da možeš , al koja svrha toga kad su praktički identični?
P. L. U. R.
Drzi se ti 58r. Ljudi su rekli da je puno bolja od 55r. Kao npr brza i slicno.Izvorno postao GoGs
Ok hvala na odgovoru! Pozdrav
I ja sam izvukao original flex iz v525 pomoću p2k tools , ali ne znam da li to funkcionira. Flash 38r-v imamo , a sad ako i ovaj flex funkcionira , da li to znači da se može vratiti na originalni vodafonov software? (naravno ne mislim na verzije 55 i 58 ).
Trebalo bi raditi. Samo je fora u tome što sam pročitao po netu da se original flex zapravo i ne može do kraja izvući. A zar se sa p2k Tools ne izvuku samo seem-ovi a ne i flex. Koliko skontah to baš i nije isto !?
To bi teoretski radilo, ali... fora je u BootLoaderu. Njega ziher NISI izvukao iz moba, bez njega verzije drugačije od 9.5x neće raditi. Tak da ništa od toga, bar ne za one sa 9.5x softom na mobovima.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
potpisujem BD. Sto se tice flexa i izvalacanja izvalis i ostale stvari sa moba ne sao seemove. nisam probavao stavljat takav flexa na mob al vjerujem da bi se dalo i da ne bi trebalo bit problema.Izvorno postao BlueDevil
Nisam ni mislio na bootloader zato sam i naveo da ne bi funkcioniralo sa verzijama 55 i 58. File koji sam dobio ima ekstenziju .hs i cca 8 mb. E sad je pitanje samo da li je on kompletan ili što je bitnije da zapiše u telefon informaciju o flex verziji. Nego kad smo kod bootloader-a , da li u nekoj teoriji postoji mogučnost da se izvuče sam bootloader iz 58r i nakalemi na neki drugi soft pa da to profunkcionira.
Ajde ako budeš isprobavao taj backup i ako ti bude radio (mene muci mms) jel možeš mi ga mail-at ak ti veza nije problem ?
mogu ti ga probat poslat slijedeči tjedan sa posla (ADSL).
ak to uspijes rijesio si nase probleme...Izvorno postao motorola user
uh, ne znam...čak da to i napraviš, opet ne bih htio biti u koži onoga tko će isprobat, jer bootloader se sprema direkt u eeprom i ako u njega uneseš smeće, spasa nema.... čak i smart clip ima problema s formatiranjem eeproma.
motorola user: ako ti to upali mogu ti samo reci da ce ti puno ljudi biti zahvalni. Pocevsi od mene. Ako imas volje i znanja probaj.
kao sto kaze inovator i da uspije problem je probat. Ne vjerujem u takav poduhvat jer ne vjerjuem da sam znas napravit program a niti neznam ni za jedan postojeci koji ce to izvuc sa moba.Izvorno postao DeMar
Evo ti jedan link na forum pa malo pricitaj, a tamo ces sigurno naci jedan programcic koji bi to mogao napraviti. Ja pokusao samo sto mi nije prepoznao mob. Pise initializingIzvorno postao jdabic1
LINK http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=9431
čekaj, šta si točno probao?? šta si pokušao uopće?Izvorno postao DeMar
E ljudi, daj mi kažite kako da mi taj j*** program proradi!
Jesi malo procitao na tom linku sta ljudi pisu i o cemu se radi kod tog programa. Ja sve u svemu nisam uspio da mi taj program prepozna mob.Izvorno postao Inovator
Zadnji uredio DeMar : 10-05-2005 u 08:27
Ljudi, ajd ako netko ima original seem-ove od V547 bio bi mu jako zahvalan! Novi je mob. a ne želim mijenjat software pa da izgubim garanciju. Napravio sam backup ali sam nekim mutavim slučajem izbrisao preko kompa kada sam ga čistio! Pozdrav
Bookmarks