Jesu malo ostecene ali mene to ne brine previse. Mozda to ovisi o samom mobu a mozda i o editiranju tih icona. Ma koga briga glavno da rade i da su dobreIzvorno postao Brainbug
![]()
Pa to je normalno. Svaki mma ima drugaciji raspored tj. (da nebi neko krivo shvatio) svako to sebi moze namjestiti po zelji pa je tako i ovaj raspored namjesten kako je i onaj lik koji je to napravio htio.Izvorno postao lujito
Jesu malo ostecene ali mene to ne brine previse. Mozda to ovisi o samom mobu a mozda i o editiranju tih icona. Ma koga briga glavno da rade i da su dobreIzvorno postao Brainbug
![]()
I kod mene su kao oštećene. Ali s obzirom da sam "picajzla" dosta me nervira...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Jel zna netko način kako otpakirati samo taj flex sa ikonama, da mi možemo stavljati svoje?![]()
Click here to take IQ test.
Pa to ces najlakse preko motokita. Preko break flex opcijeIzvorno postao Brainbug
Kao što je @DeMar naveo Motokit..također imaš i (ja sam s njim radio) TTC.Izvorno postao Brainbug
Imam jedno pitanje. stavio sam xp ikonice start animacije i zvukove ali tako da sam kopirao sve te ikonice, zvukove i mma neki fajl pomocu p2k kako je pisalo u readme.i sve je okn nis se nije usporilo ali imam problem kad odem u ring styles i kad odem na details da nes promijenim on mi automatski ode home screen. i jos neke stvari u settingsima nemogu otvoriti. jel zna netko kako to rijesiti? unaprijed zahvaljujem
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
Izvorno postao brada
ah da pretpostavim...kao prvo si prckao po melodijama..klasicna prica glupo objasnjavati kak to rijeist...drugo sto ti ne radi moze bit uzrok u tome sto je mozda nesto u seemu 0032 ukljuceno sto nije predvidjeno u mma file-u...stavi nazad svoj orginalni beckup...i najdi si nove ikone u obliku flexa i stavi ih gore...najlakse i izbjegnu se ovakovi problemi...
Izvorno postao jdabic1
E tanx![]()
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
e ljudi ovo je zakon. ja stavljam preko multiflashflexa i sve radi
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
I ja sam stavljao preko mff-a pa se nešto zblesiro i pola ikona je ubacio a pola nije, a kad ga puknem preko p-flexa nema beda.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
pa i treba to radit preko pflexa...Izvorno postao Darian
ali kod mene radi bez pol frke preko multiflasha.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
...ovo je sa onih mobile files-a...Doing that I've discovered also the significance of the spcolor.sch offset 0x118 (it's the background of a selected icon).
Uglavnom meni sve ovo dobro radi, čak nije ni puno sporije nego prije, ali mi se pozadina ikona u glavnom meniju promjenila u crveno?! Sad mi to ružno zgleda koje god ikone stavio... Pitanje je dal postoji kakav GUI koji to mijenja u spcolor-u ili moram manualno?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Da li ima jos kakvih packova ikona osim ovih koji se drze kako je to omoguceno...
Molio bih vas za link...
molim pomoč!!!!! stavio sam ove ikone i kad sam upalio mobitel nemam više signala,samo piše "nema usluge" sta da radim?
mislim da ti to nema veze sa ikonama, meni isto nekad zna to pisat, samo restartiraj mobIzvorno postao bzarkovic
.....cute but psycho.....
Bookmarks