symibman,procitaj
ovaj thread kojeg sam napravio prije cca 2 tjedna...vidjet ces da u mojem trecem postu govorim isto sto i friski i bimbi....no nakon nekoliko dana koristenja n6630 shvatio sam ubrzo kako su ova dva totalno razlicita mobitela,zasto? postat cu ti opet nesto sto sam napiso u drugoj temi:
mobitel je brz,izbornici,sve..display je odlican,sjecam se kad sam dobio 7610 kako sam se razocaro na kut pod kojim se slika izgubi dok je na n6630 sve kristalno vidljivo...vec navedeni hot swap,zatim prijenos s kompa na mob brzinom usb 2.0 20 mb prebacis ko od sale..senzor za iskljucivanje tipkovnice pri danjem osvjetljenju...mnogo cool :-)))....a tek zvuk na vanjskom zvucniku...tu je kao i p900...fantasticno jasan zvuk
ako imas mogucnosti najbolje je da se u ovo sam uvjeris,a sto se tice 6680,tu sam skeptican,neznam dali se isplati uzeti ju uz prisutnost n6630 na trzistu,jel kako kazu brza je....ocjeni sta ti je bitnije brzina (u svakodnevnom koristenju) ili druga kamera za videotelefoniju...the choice is yours!!
Bookmarks