Imam motorolu MPx200 i na njoj imaju MID filovi[koji su bili na njoj kada je kupljena] koji normalno rade, e sada kada kopiram neke melodije takodje MID one ne radi ili nesto krci.
Da li neko mozda zna u cemu je frka???
Imam motorolu MPx200 i na njoj imaju MID filovi[koji su bili na njoj kada je kupljena] koji normalno rade, e sada kada kopiram neke melodije takodje MID one ne radi ili nesto krci.
Da li neko mozda zna u cemu je frka???
Fora je u formatu MIDI datoteke. Motorola koristi format midi0 (stariji) a vecina midija koje skines s interneta je u formatu midi1.
Cak i neki fajlovi koji jesu midi0 znaju "zapinjat" i krcat, i s njima nikako ne kuzim sto nije u redu.
Imas neke programe po netu za provjeru i promjenu formata midi datoteke, malo proguglaj.
da i mene je to zezalo...neki midi fileovi su u ndrugaćijoj bitraži mislim da on može čitati najviše 16 zvukova odjednom , nesjećam se šta piše u specifikaciji a većina novih midia je kompliciranija...ali ja sam se s time prestao zezat lijepo snimim .wma format i sve radi, uzmeš cool edit pro i sve radiš u njemu...pustiš u winampu reimo da ti svira midi, na zvučnoj podesiš da snima waw/mp3 i onda u cool editu to snimiš i spremiš kao .wma file, jer to može čitati kao zvone, a i zvuk je nekako bolji i glasniji..i rješio si sve probleme
javi ako bude trebalo kakve pomoći na privat
ne, već javi ovdje, da i ostali znaju!Izvorno postao bashir
@bashir Imas specifikaiju za zvuk na mpx200, daj je procitaj i napisi koliko instrumenata moze reproducirat odjednom, jer zapinje i na osam.
ma šta t e brine toliko to?ni meni nisu radili baš midiji ali imaš wav i wma
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
E ovako da ne otvaram novu temu, zanima me kako da uradim UNLOCK, posto mi kod nekih Softwera moram imati unlock, da bi radili, trazio sam nesto ali nikako da uradim
Da li neko moze da mi objasni kako mogu to da napravim
da te pitam pa jel imaš ti sve što je potrebno za unlock?!?ako nemaš daš mi mail pa ti pošaljem,a koji ti to programi zahtjevaju UNLOCK pošto se meni to još nije dogodilo?!?!Izvorno postao 2_good_2_b_true
![]()
Usput instalirao sam JavaMan i IBM MIDP 2.0, da bi mogao da igram JAva igrice i sada kad skinem neku igricu ona je u JAR formatu, kako da je instaliram na mob
@sibir muci me midi jer imam kolekcijicu od preko 4000 midi fileova, a da ih sad sve prebacujem u wma ili wav, ne da mi se.
Evo ti mail pa mi posalji a i objasni mi kako da to uradim.
Mail : talicni@teleklik.net
poslao sam ti pa se javi ako neš neradi!
ok, javim, a znas li ista oko ovih JAVA igrica kako da instaliram???
Ja imam program DELTA MIDP 2.0.Izvorno postao 2_good_2_b_true
Ideš u mobitelu u file manager,ideš u direktorij od ConnMgr,u njemu napraviš novi folder Java,pa u taj folder kopiraš program DELTA MIDP 2.0.i sve sto ide s njime.Igre kopiraj u folder Javas di ga moraš kreirati,u istom direktoriju di je ConnMgr
Eto,ako ne znaš kako instalirati java igre,javi
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Jel moza tako i ovaj IBM java posto taj delta ne mogu da nadjem ???
Ili da mi posaljes na mail : talicni"teleklik.net
ja ti sam instaliram .exe ili .cab igre jer ih neigram baš a oko tih java sam malo zastario,baš tražim pomoč za v525 kako da stavim igre unju!
Da pokušaj onako kako sam ti rekla,bez obzira koji je to program,nisam ovaj tvoj isprobavala,pa probaj i javi da li je ok
Poslala sam ti na mail program koji ja imam
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
OK, hvala.
Bookmarks