Kak se prek mobitela naplaćuje prijenos podataka po GPRS-u, po kojoj tarifi i gdje mogu provjeriti koliko imam prometa?
ma dobro, 1Gb mi je fakat puno, ne korisitim toliko mail...a koliko ima T-Mobile?
Kak se prek mobitela naplaćuje prijenos podataka po GPRS-u, po kojoj tarifi i gdje mogu provjeriti koliko imam prometa?
ma dobro, 1Gb mi je fakat puno, ne korisitim toliko mail...a koliko ima T-Mobile?
Sto se cijena GPRS a tice:Izvorno postao PhytoSculpt
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=202354
Ako ne placas pretplatu za pro ili nekudrugu varijentu, po defaultu imas START GPRS paket aktiviran!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
reko sam ti da nazoves vip 0917788 ,cekaj da ti se operater javi i pitaj covijeka usput trazi da ti posalju postavke za gprs i mms ako nisu definirane na tvom mobitelu i to je cijela modrost!Izvorno postao PhytoSculpt
btw.gmail ima 2 gb mjesta za pristigle poruke
EDIT: evo bimbi ti je link stavio...kako sam ti reko gore 5,96kn za 100 kb podataka...kolko si potrosio na p900 sa defoltnim web browserom ti pise na kraju kad se diskonektas
Bookmarks