= Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
Jel mi može netko objasniti, tko se raztumije, kako se na P900 namještaju postavke za mail?
I koliko košta na T-Mobileu korištenje wap usluge ili čega već za korištenje maila, jer nisam nikad koristio mobilni internet niti mail na mobitelu...tnx!!!
Nisam sto posto siguran da li se uopce moze podesiti da primas mailove preko iskon accounza pogotovo ako i u @net domeni! Naime onane omogucava POP3 pristup. Kazem nisam siguran da se to moze, mozda neko zna kako, ali sam siguran da sam ja mnogo puta pokusavao i nikada nisam uspio, dok sam recimo preko Ht ovog accounta ili recimo Vip ovog, nikada nisam imao problema sa podesavanjem i spajanjem! Tako da ti je moj savjet da ako imas mail na VIPU ili HT u probas preko njih!

VAZNO! Prije nego li pokusavas podesiti da primas i saljes mailova s moba. moras imati podesene postavke za GPRS! Ja sam ih sam podesio, ali ima ti i puno jednostavniji nacin! Nazoves VIP sluzbu za korisnike i trazis da ti posalju automatske postavke za GPRS za P900, imaju ih 100 posto, frend mi radi tamo i sebi je tako rijesio problem sa GPRS om na P900! Kada ti ih posalju (besplatno ti je to) stici ce ti kao SMS u dijelu izbornika Messages podizbornik Auto setup, i tamo ce ti ostati spremljene, ako ikada nesto pobrkas uvijek ih mozes od tamo ponovno instalirati, a odmah nakon primitka mob ce ti ponuditi opciju da instaliras nove postavke koje su ti pristigle u poruci, naravno odaberes da to zelis!

Tada bi sve trebalo raditi, bar meni je uvijek!