Nisam sto posto siguran da li se uopce moze podesiti da primas mailove preko iskon accounza pogotovo ako i u @net domeni! Naime onane omogucava POP3 pristup. Kazem nisam siguran da se to moze, mozda neko zna kako, ali sam siguran da sam ja mnogo puta pokusavao i nikada nisam uspio, dok sam recimo preko Ht ovog accounta ili recimo Vip ovog, nikada nisam imao problema sa podesavanjem i spajanjem! Tako da ti je moj savjet da ako imas mail na VIPU ili HT u probas preko njih!Izvorno postao PhytoSculpt
VAZNO! Prije nego li pokusavas podesiti da primas i saljes mailova s moba. moras imati podesene postavke za GPRS! Ja sam ih sam podesio, ali ima ti i puno jednostavniji nacin! Nazoves VIP sluzbu za korisnike i trazis da ti posalju automatske postavke za GPRS za P900, imaju ih 100 posto, frend mi radi tamo i sebi je tako rijesio problem sa GPRS om na P900! Kada ti ih posalju (besplatno ti je to) stici ce ti kao SMS u dijelu izbornika Messages podizbornik Auto setup, i tamo ce ti ostati spremljene, ako ikada nesto pobrkas uvijek ih mozes od tamo ponovno instalirati, a odmah nakon primitka mob ce ti ponuditi opciju da instaliras nove postavke koje su ti pristigle u poruci, naravno odaberes da to zelis!
Tada bi sve trebalo raditi, bar meni je uvijek!

Odgovori uz citat
Bookmarks