Ovaj T-Mobile ima samo 1Mb prostora, ak se ne pretplatim na neki BigBox...jel mozete dat onu pozivnicu za Gmail i kako da namjestim postavke za to?
Jel postoji neki tarfifni paket di je to jeftinije, jer 6kn za 100kb je fakat puno...
Ovaj T-Mobile ima samo 1Mb prostora, ak se ne pretplatim na neki BigBox...jel mozete dat onu pozivnicu za Gmail i kako da namjestim postavke za to?
na koji mail da ti posaljem pozivnicu?
Napisat ću ti PM...daj mi pliz pošali i postavke odmah za inbox i outbox...
OK, logirao sam se i sve sredio...još mi samo trebaju postavke za mob...
Treba mi incoming i outgoing server?
Upisao sam postavke, ali ne funkcionira...piše mi "connecting to pop.gmail.com" i spaja se al nikak da se spoji...
LOL! Ovo je vec postalo smijesno! Daj PhytoSculpt nazovi ti sluzbu za pomoc T-mobile-a i neka te vode korak po korak dok ti ovo ne proradi, jer negdje ocito grijesis a tesko je ovako preko postova skuziti gdje!
T-Mobile Hrvatska d.o.o.
PP 526, 10002 Zagreb
Telefoni - poziv iz T-Mobile HR mreže je besplatan, iz inozemstva se naplaćuje kao poziv u Hrvatsku.
Opće informacije: 0981550
Telefaks: 0981560
Telefaks za račune: 0981570
E-mail: t-mobile@t-mobile.hr
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kaj nisu oni zastupnjeni samo svoj mail, odnosno T-Mobile...kak si si ti to složio?
Evo pogledaj PM, napisao sam ti to detaljno, nadam se da ce pomoci! Bolje od toga ne mogu! Inace ako ne upali mozes nazvati i korisnicki telefon, mislim da ce se potruditi da ti pomognu!Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Pokušao sam, ali ne radi...rekao mi je sodom da odem u settigs > forwarding i tamo moram upisati adresu di hoću da mi proslijedi mailove...kaj da tam napišem?
tamo samo provjeri da ti je tockica na broju jedan:
(tu kliknes:-) Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded)
Enable POP only for mail that arrives from now on
Disable POP
"1. Status: POP is enabled for all mail that has arrived since 4/11/05" - to mi piše kad sam uključio pop...ali osim toga mi ne piše ništa osim
Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded)
Enable POP only for mail that arrives from now on
Disable POP
i na niti jednom mi nije točkica...
Kaj da stavim tamo pod forwarding?
nista to je to.
Ali svejedno ne funkcionira...jesi siguran da možeš prek moba složiti gmail?
Tak sam ljut da bi najradije odustao ovoga...
Zadnji uredio .El Nino. : 11-04-2005 u 15:55
Poslao sam servisnom centru googlea mail kak da to sve posložim i odgovorili su mi da nisu sigurno da li Gmail podržava P900, ali da će se potruditi da istraže što znači saznao sam - ništa!
Baš šteta kaj to nemrem namjestiti...jel postoji još koji mail, osim T-Mobile-a i VIP-a da ste sigurni da podržava e-mail klijent?
Ne znam kaj da napravim...cijeli dan probavam sve živo i već sam lagano lud...
Bookmarks