Da li netko možda zna gdje se mogu dočepat igra za T300. Znam da na sonyericssonu postoje onih 7 , a Doctor HR je na clubsonyericsson.com našao još 3. Zanima me ako još netko zna gdje ima za skinuti free igre jer nemam kreditnu.
Da li netko možda zna gdje se mogu dočepat igra za T300. Znam da na sonyericssonu postoje onih 7 , a Doctor HR je na clubsonyericsson.com našao još 3. Zanima me ako još netko zna gdje ima za skinuti free igre jer nemam kreditnu.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Preko WAP-a na wap.sonyericsson.com i kada ti se otvori scrollaj na Games,izaberi i mislim da ćeš tamo naći neku zanimljivu.Ja nemogu skidat,grrr,blago tebi.
Znam za wap, i znam da tamo postoje onih 7 igrica, ali to nije to. Trebaju mi neke nove, one na mophunu su preskupe ( za moj pojam ).
Probaj u tražilici(tipa Google i sl.) upisati for T300,možda ti izbaci neke korisne stvari.
No dovraga, upisao sam free games for t300 i našlo mi je 32000 stranica. Ja to sigurno neću pregledavat
Da li si stavio '' '' , jer ako nisi našao ti je svaku stranicu koja ima barem jednu od navedenih riječi. Pokušaj samo sa T 300.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks