ovo prvo....Izvorno postao BlueDevil
![]()
A to bi značilo? Da propadnem kad sjednem na basku stolicu? Ili da imaš kratke rukice?Izvorno postao whiteboy
Ima pomoć, ima. Zove se "7,62mm" i rješava sve probleme u sekundi.Izvorno postao whiteboy
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ovo prvo....Izvorno postao BlueDevil
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Grr! Doktori bi trebali šutjeti o problemima pacijenaa. Još ćeš počet pričat okolo o Tajlandskoj ruži, sifi, triši, i inim veselim stanovnicima s kojim se družim. Fakat nije fer![]()
ok imaš pravo, al ako baš ne želiš da svi sve znaju mogao bi bar oblačit hlaće (i gaće) bez proreza kad ideš u bar... ovak se ljudi pitaju di su stolci nestali...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne hvala ak ga ti poznaješ onda si mogu mislit kak je dobarIzvorno postao whiteboy
![]()
![]()
...pa ne poznaje ga poslovno - nego onako "prijateljski"...![]()
Da, to je ona nova brija u svijetu medicine, poznata i pod imenom "odnos pacijent - prijatelj"![]()
...da osobito ako si muški "prijatelj"...
e al moja prijateljica je bluedevil...![]()
ma je sam se ti nadaj da bu neko s tobom prijatelj....![]()
Sorry, ja sam već obećan. If you remember, Gog's my bitch...
Al ako si već navalio, naći ćemo ti frenda: stavimo ti biftek oko vrata,. pa moždakoji pes dođe![]()
...tako može navući o penziće sa Dolca...![]()
![]()
![]()
Svaka čast, LOLčina i pol![]()
ma vraga i oni bi si razmislili![]()
...pa zavisi - iovako se zna da su penzići ko krtice slijepi ali imaju dobar njuh...![]()
Bookmarks