= Citat = Izvorno postao Trayche
Mislim da bi ovaj zalman pasao na tvoju matičnu. Gotovo da sam siguran jer je istih dimenzija kao i tvoj cooler sada i prema vrhu se sužava. Bio bi ti problem kada bi stavljao silencer. Ukoliko nečeš stavljati silencer ovo ti se isplati samo zaračunaš jedan potenciometar za coolermastera koji košta 30 kn i staviš ga u kutiju čisto da malo smanjiš okretaje. Što se tiče garancije jeb.... negdje moraš platit cijenu.
Ili si nabavi kučište koje ima dobro napravljeno hlađenje što ti je puno skuplje.
Samo da napomenem da sam te upozorio za Pionnera.

Daj reci nešto o zvučnicima. Kakvi su, jesi zadovoljan? Koliko vidim to su Altec
vs2121 ako se ne varam. Sigurnosu dobri ali daj me prosvijetli
Zalaman ili freezer bi pasao na matičnu, pogubio sam se ? zalman za cpu mi je preskup mislim da ću prvo riješiti northbridge, to mi je najmanja investicija, jedino me brine kak bu se to hladilo i hoću li pasivnjak i coolermaster uopće moći staviti na svoju ploću, meni je hladnjak od northbridge-a pod 45 stupnjeva, vidi se na onoj slici koju sam stavio. A i pitanje je koliko će se to dobro hladiti jer je ova sada zujalicu poprilično vruča. Znači predlažeš coolermaster vent, zalman pasivnjak i coolermaster potenciometar?

Kako si izrezao rupu na bočnoj stranici? Razmišljao sam ju staviti baš na isto mjesto kao i ti, ostaviti originalni hladnjak od cpu i samo staviti jednog papsta od 9dB (1000 okretaja) da vuće taj zrak van iz kućišta. Kao što rekoh, dok mi je kućište otvoreno dio vremena cooler od cpu-a niti ne radi... Ili možda samo uzeti neki tiši vent i namontirati ga na blok koji dolazi sa box coolerom, umjesto ovog venta sada.

I onda na kraju ako će biti potrebno staviti još i silencer za grafičku i jednog papsta od 9dB da vuće zrak van iz kućišta...

BTW, zvučnici su s obzirom koliko koštaju (i koliko sam ih ja čuo) odlični, nadam se da ne očekuješ hifi, bas je dosta nabrijan iako su tanki. Radi se o VS2120, a seka je htjela zvučnike bez sub-a, ovo je bila jedina solucija i poprilično povoljna.

p.s. Nisam vidio ovo za pioneer-a, sada se grizem...