Zalaman ili freezer bi pasao na matičnu, pogubio sam seIzvorno postao Trayche
? zalman za cpu mi je preskup
mislim da ću prvo riješiti northbridge, to mi je najmanja investicija, jedino me brine kak bu se to hladilo i hoću li pasivnjak i coolermaster uopće moći staviti na svoju ploću, meni je hladnjak od northbridge-a pod 45 stupnjeva, vidi se na onoj slici koju sam stavio. A i pitanje je koliko će se to dobro hladiti jer je ova sada zujalicu poprilično vruča. Znači predlažeš coolermaster vent, zalman pasivnjak i coolermaster potenciometar?
Kako si izrezao rupu na bočnoj stranici? Razmišljao sam ju staviti baš na isto mjesto kao i ti, ostaviti originalni hladnjak od cpu i samo staviti jednog papsta od 9dB (1000 okretaja) da vuće taj zrak van iz kućišta. Kao što rekoh, dok mi je kućište otvoreno dio vremena cooler od cpu-a niti ne radi... Ili možda samo uzeti neki tiši vent i namontirati ga na blok koji dolazi sa box coolerom, umjesto ovog venta sada.
I onda na kraju ako će biti potrebno staviti još i silencer za grafičku i jednog papsta od 9dB da vuće zrak van iz kućišta...
BTW, zvučnici su s obzirom koliko koštaju (i koliko sam ih ja čuo) odlični, nadam se da ne očekuješ hifi, bas je dosta nabrijan iako su tanki. Radi se o VS2120, a seka je htjela zvučnike bez sub-a, ovo je bila jedina solucija i poprilično povoljna.
p.s. Nisam vidio ovo za pioneer-a, sada se grizem...![]()

? zalman za cpu mi je preskup
mislim da ću prvo riješiti northbridge, to mi je najmanja investicija, jedino me brine kak bu se to hladilo i hoću li pasivnjak i coolermaster uopće moći staviti na svoju ploću, meni je hladnjak od northbridge-a pod 45 stupnjeva, vidi se na onoj slici koju sam stavio. A i pitanje je koliko će se to dobro hladiti jer je ova sada zujalicu poprilično vruča. Znači predlažeš coolermaster vent, zalman pasivnjak i coolermaster potenciometar?
Odgovori uz citat
Bookmarks