Evo ovako da pokušam malo pojasniti. Socket 939 je sam po sebi bagovit. Ja imam Asus A8N-Sli koju su svi popljuvali i nemogu reći da je savršena. Kao što je zappan naveo to ti je 15 update-a biosa ali mogu reći da je meni sve proradilo nakon 3 flesanja. Problem na Asusu je nekompatibilnost sa memorijom (bilo je toga još ali je sa novim biosom riješeno-to je glavni problem). Ali to se može riješiti ako malo prosurfaš netom i provjeriš šta ljudi kažu prije kupovine. Normalno i tu se može potkrasti greška ali su puno manje mogućnosti. Osobno imam Crosaira (običnjaka) koji košza 512 mb 550 kn i od početka nisam imao problema sa njom. Ploča je sada stabilna i sve na njoj radi. Moram navesti da je prva umrla ali ljudi u Links su mi odmah dali drugu. Moram ih pohvaliti stvarno su ok. Svaka socket 939 ploča može imati problema i pomiri se sa tim da češ namučiti sa podešavanjem memorije i postavki u bios-u dok ju ne poštelaš kako treba i da dobiješ stvarno dobre performanse. Ukoliko se dvoumiš sa matičnim pločama moj prijedlog je da ako ne daješ više od 900 kuna za matičnu onda je bolji izbor Soltek jer mislim da je bolji od nforce4 običnog chipseta a to ova Gigabyte je. Da se radi o Ultra ili SLI nforce-u onda bi ti to predložio. Ova Soltek ploča je potukla mnoge Ultra i SLI ploče od Nvidie. Moram priznati nažalost i moju koja je koštala 600 kn više. Taj test je rađen kada na Asusici bios nije bio napravljen do kraja. Sada kažu da je sa novim bios-om Asusica bolja ali ja ti i dalje bez imalo grižnje savjesti mogu preporučiti tu Soltekicu jer češ imati puno manje problema a ploča je jako brza. Mislim da će većina složiti sa mnom.