Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 128
    Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan
    nisi ti baš doma s kompjuterima....
    LOL, dam se kladit da on ima sam asusa, on ti uvijek svog konja hvali...

@gog - ventilator na x600 je dosta mali, stoga i glasan... ali bar je pozitivno da ak ne kupuješ neku jaču grafulju ne treba ti ni neko preskupo napajanje...
    a najtiši vent za proc je po mnogima zalman 7000 Al-Cu, samo pazi da ti stane na ploču nakon što sve ostalo popikaš, jer je dosta velik...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo sam složio za sada, samo sam mrvicu kratak s parama

Tipkovnica Logitech UltraX Flat Desktop - 187,83 KN
    Miš Logitech BV-85, UltraX, optički - 107,81 KN
    Monitor 17" LCD Xerox XA7-17, 16ms - 2.011,72 KN
    DVD±RW PIONEER DVR-109, 16x, Dual layer ± recording, bulk - 538,26 KN
    Napajanje TAGAN 330W, Super Silent, TG330-U01, aut.reg.brzine, S-ATA power cable - 373,60 KN
    VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X600 Pro, 128MB DDR, DVI, TV - 872,83 KN
    HDD 80.0 GB SEAGATE, NCQ, 8MB cache, Serial ATA Plus - 458,13 KN
    CPU AMD Athlon64 3000+ TRAY, socket 939, Winchester,1800MHz,512kb c., FSB 800MH - 1.077,30 KN
    Cooler Arctic-Cooling Silencer Ultra 64 TC, socket 754/939/940 - 104,29 KN
    Hladnjak Arctic-Cooling za grafičku karticu, ATI 1 silencer - 137,17 KN
    RAM PC-3200, 512MB, DDR, KINGMAX, DDR 400 MHz - 369,33 KN
    MBO GIGABYTE K8NF-9, nForce4, zvuk, G- LAN, S-ATA, FW, PCI-E s. 939 - 789,27 KN

Još ostaje kućište, našao sam jedno u atronicu za 390kn i neki zvučnici bez sub-a, a da lijepo izgledaju (prijedlozi?)

Problem je kaj je ovo sve skupa 7.027,53 bez kućišta i zvučnika (cca. 700kn), a imam na raspolaganju 6700, znači da sam 1k kn kratak

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidim da si najvise stedio na memoriji, svakako joj posveti vise paznje, ili uzmi jos jednu takvu, ili uzmi malo jacu (ova je low end, osim sto je kingmax,a ni to nis ne znaci). a kucista pogledaj u linksu oni ih imaju brdo ali vecinom su skupa
    btw koji je to shop?
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisi ti baš doma s kompjuterima.... asus i amd ne vole se već par godina, asusove ploče za amd su uglavnom gomila problema, 42 bios updatea po ploči u prosjeku i opet neke stvari ne rade kak se spada... više problema nego koristi, zaboravi asus i amd... primjeri? moj osobni (zamijenjeno za epox, uspješno radi ), zatim u ksetu smo imali problema s tim kad smo u glazbenu kupili komp pa je neki biser stavio asus ploču i amd proc., i čuo sam na još dosta mjesta probleme (najbolji primjer su razni asus support forumi )

a soltek ploče su prema mnogima jako dobre ploče za jako pristojnu cijenu...
    pa da sam stalno doma s kompjuterima i nisam istina dosta vremena kad jesam
    doma onda jesam i na kompjuteru,a istina je da nisam neki ekspert u ploče ali
    moj savjet gog-u je išao isključivo zbog za početak 2 razloga
    prvi razlog je moja prva kanta je imala:
    1. MBO ASUS,socket A,A7N8X-X,nForce2-S.....(bla,bla,bla...)
    2. AMD Athlon XP 2400+,2000 MHz, 256 kb c.,socket A BUS 266 MHz
    i naravno gle čuda sve je radilo kak treba 1,5 godinu ali s obzirom da sam
    prevelika picajzla za brzinu i mogućnosti promjenio sam je u ovo:
    1. MBO ASUS,s 939,A8N-SLI,nForce 4 SLI......(bla,bla,bla....)
    2. AMD Athlon 64 3200+,2000 MHz,512 kb c.,socket 939,BUS 2000 MHz
    i gle čuda na kvadrat jer sad već sigurno ovako gledaš opet sve radi bez ikakve greške 3 mjeseca!!!!
    zato ako imaš jedan pišljivi problem s ASUS-om molim te nemoj ostalima solit pamet da ne valja
    jer knjiga se ne sudi po koricama ako nisi znao
    a što ako ima foruma o asusovim pločama,pa imamo i mi forum o mobitelima
    znači sad se svi mi trebamo ubit kaj posjedujemo isti i kaj i sami jedni drugima
    pomažemo u riješavanju grešaka na istima
    Zadnji uredio damgol : 11-04-2005 u 02:01

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Još ostaje kućište, našao sam jedno u atronicu za 390kn i neki zvučnici bez sub-a, a da lijepo izgledaju (prijedlozi?)

Problem je kaj je ovo sve skupa 7.027,53 bez kućišta i zvučnika (cca. 700kn), a imam na raspolaganju 6700, znači da sam 1k kn kratak
    a nemoj samo gledat izgled nego i kvalitetu,a za 200tinjak kuna nađeš super
    zvučnike,za lovu ne brini reci samo koliko treba i ja ću ti posudit

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @killa, planiram uzeti još jednu takvu, ali u doglednoj budučnosti, sada to ne mogu pokriti konfa je složena u linksu, ali ako ću se ići vozikati po gradu do 3-4 dućana sigurno bih mogao uštediti još 200-300 kuna.

@damgol, hvala na ponudi, ali ne volim posuđivati novce... a zvučnici idu sestri a njoj je samo izgled bitan

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @gog meni sasvim solidno zgleda to kaj si složio... lako se memorija kasnije nadogradi... a šta si zapeo za tak, uvjetno rečeno, skupo kućište? U krajnjoj liniji mogao bi sebi zadržati staro kućište sa napajanjem, a sestri uzet neko jeftino od 200 kn sa napajanjem..
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao damgol
    pa da sam stalno doma s kompjuterima i nisam istina dosta vremena kad jesam
    doma onda jesam i na kompjuteru
    LOOOOL ja ne mogu vjerovat da si ovo shvatio doslovno...

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato ako imaš jedan pišljivi problem s ASUS-om molim te nemoj ostalima solit pamet da ne valja
    nije jedan problem već dva s kojima sam se sreo, ni flashevi nisu pomogli na mojoj (512 MB rama je prijavljivala mrtva hladna ko 128 MB, a tome nije niti 12-ti flash update pomogao, toliko o finalizaciji proizvoda koji izlazi na tržište, a rekli su mi da asus izbacuje nedovršene ploče pa ih krpa naknadno), a u ksetu dok nismo promijenili komp, nije htio se družit s uređajem za višekanalno snimanje, stalno se smrzavao, danas to radi naravno, ali ploča više nije asus

a kad sam imao svojih problema, i u autronicu i u telebitu i hg-spotu su mi u servisima ljudi koji tamo rade rekli da je asus strašno pao u kvaliteti (pogotovo u odnosu na cijenu nekih ploča), a da s amd-om često njihove ploče imaju problema i da se dosta takvih računala prijavljuje na servis... tako da nije jedan pišljivi problem, a ne bih da se gog zariba ako postoje jeftinije ploče koje stabilno rade, frendu sam svojedobno složil na MSI ploči koju je uzel fakat jeftino, a ploča ima podešavanja da boli glava, baš za clockat dobra (a u rinfuzi došla, dali nam u vrećici sa zračnim jastucima direkt iz kutije od 20 komada ploča ), moj komp radi na epox...

meni iskustva ljudi iz servisa bila dovoljna, a da postoje asus ploče koje rade okej, vjerujem da postoje, ali tak nešto bih kupio isključivo na preporuku nekog kome točno to što i ja želim radi kak spada

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @damgol: izgleda da si imaš sreće s asusom... pa mora netko dobit i neku ispravnu ploču... bitno da tebi ne šteka i sve 5, ali ako problemi postoje više nego kod drugih proizvođača, bolje da se čovjek s tim upozna prije nego da lovu...

@gog: upravo sam vidio da je u linksu 9800 pro pojeftinila 21%, pa ako ikako možeš, moja preporuka: http://www.links.hr/?page=artikli_fr...ategorija=0518

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se kućišta tiče sis mora dobiti lijepo-srebrno kućište što i razumijem, em je žensko, em sam ju oženio za novi komp ja ću si ostaviti staro, samo bi napajanje promijenio zbog buke...

Taman složim više manje sve što mi treba i onda mi kažu da ova matična ima poprilično glasan vent na samoj ploči tražim i dalje ploču..

Za 9800pro nemam love, a kao što sam i rekao ne treba mi...

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    što se ploče tiče ja imam epoxicu (Epox 8RDA3+) i super sam zadovoljan, još sam i power pack s njom dobio, sa heatsinkovima i ostalim sitnicama (magnetski odvijač , IDE kablovi, optički izlaz on-board, on-board LED dijagnostika)... SATA, Dual LAN, FiWi, 6 USB2.0, 3x DDR dual channel, 1AGP 8x...

Sad to je već stara ploča (nForce2 Ultra 400 chipset) ali siguran sam da epox i sada ima nekog konja za trku... također pogledaj malo MSI - dobar odnos cijene, kvalitete i opremljenosti...

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    LOOOOL ja ne mogu vjerovat da si ovo shvatio doslovno...
    a ja nemrem vjerovat da si ti shvatio da jesam loooool
    daj sad još jednom sve pročitaj pa molim te napravi pametniji zaključak

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije jedan problem već dva s kojima sam se sreo, ni flashevi nisu pomogli na mojoj (512 MB rama je prijavljivala mrtva hladna ko 128 MB, a tome nije niti 12-ti flash update pomogao, toliko o finalizaciji proizvoda koji izlazi na tržište,
    e pa ak si ti imao problema ne znači da će i ostali,a koliko vidim baš i nema previše dobrovoljaca koji se javljaju sa tvojim poblemom
    zato šuti,samo šuti,šuti moj dječače........

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ja nemrem vjerovat da si ti shvatio da jesam loooool
    daj sad još jednom sve pročitaj pa molim te napravi pametniji zaključak
    ma bravo bistrica moja, točno sam znao da buš se ovak nekak pokušal izvuć... nice try... a sad odi doma da budeš malo s komjuterom...

btw, kaj ti nemreš jednostavno prihvatit da ljudi imaju više probelma s asusom nego s drugim porizvođačima, mislim ko malo djete si neobjektivan (again)... ma dobro, nema smisla tebi nekaj objašnjavat kad se zatupiš da sve što je tvoje mora biti i najbolje...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako da pokušam malo pojasniti. Socket 939 je sam po sebi bagovit. Ja imam Asus A8N-Sli koju su svi popljuvali i nemogu reći da je savršena. Kao što je zappan naveo to ti je 15 update-a biosa ali mogu reći da je meni sve proradilo nakon 3 flesanja. Problem na Asusu je nekompatibilnost sa memorijom (bilo je toga još ali je sa novim biosom riješeno-to je glavni problem). Ali to se može riješiti ako malo prosurfaš netom i provjeriš šta ljudi kažu prije kupovine. Normalno i tu se može potkrasti greška ali su puno manje mogućnosti. Osobno imam Crosaira (običnjaka) koji košza 512 mb 550 kn i od početka nisam imao problema sa njom. Ploča je sada stabilna i sve na njoj radi. Moram navesti da je prva umrla ali ljudi u Links su mi odmah dali drugu. Moram ih pohvaliti stvarno su ok. Svaka socket 939 ploča može imati problema i pomiri se sa tim da češ namučiti sa podešavanjem memorije i postavki u bios-u dok ju ne poštelaš kako treba i da dobiješ stvarno dobre performanse. Ukoliko se dvoumiš sa matičnim pločama moj prijedlog je da ako ne daješ više od 900 kuna za matičnu onda je bolji izbor Soltek jer mislim da je bolji od nforce4 običnog chipseta a to ova Gigabyte je. Da se radi o Ultra ili SLI nforce-u onda bi ti to predložio. Ova Soltek ploča je potukla mnoge Ultra i SLI ploče od Nvidie. Moram priznati nažalost i moju koja je koštala 600 kn više. Taj test je rađen kada na Asusici bios nije bio napravljen do kraja. Sada kažu da je sa novim bios-om Asusica bolja ali ja ti i dalje bez imalo grižnje savjesti mogu preporučiti tu Soltekicu jer češ imati puno manje problema a ploča je jako brza. Mislim da će većina složiti sa mnom.
    Mostovi okruga Peščenica

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da se tu spominju i druge ploče. Sada pričam opet o socket 939 i nforce-u 4. MSI problemi isto sa memorijom (neki kažu dosta spora matične), Epox je predstavio ultra ploču ali nitko je od naših nije imao na testu (sjetimo se nforce 3 i Epoxa isto problemi sa memorijom, tek 12 update biosa je riješio probleme sa memorijom), Abit tvrtka pred propašću, Gigabyte isto lagani problemi sa kompatibilnošću memorije (lagano skup),DFI vrhunske ploče koju su jako skupe ali trebaš sve u biosu pogoditi da bi ti radila super. Ova zadnja je jedina koju treba hvaliti a ovi svi priješnji proizvođači isto sranje. Tu i tamo se neka ploča istakne ali to nije uvjet da je taj proizvođač bolji od drugog. Možemo pričati o modelima ali ne o proizvođačima.
    Mostovi okruga Peščenica

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    @damgol: izgleda da si imaš sreće s asusom... pa mora netko dobit i neku ispravnu ploču... bitno da tebi ne šteka i sve 5, ali ako problemi postoje više nego kod drugih proizvođača, bolje da se čovjek s tim upozna prije nego da lovu...

@gog: upravo sam vidio da je u linksu 9800 pro pojeftinila 21%, pa ako ikako možeš, moja preporuka: http://www.links.hr/?page=artikli_fr...ategorija=0518

6600GT puno bolja grafička od 9800pro
    Mostovi okruga Peščenica

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije jedan problem već dva s kojima sam se sreo, ni flashevi nisu pomogli na mojoj (512 MB rama je prijavljivala mrtva hladna ko 128 MB, a tome nije niti 12-ti flash update pomogao, toliko o finalizaciji proizvoda koji izlazi na tržište, a rekli su mi da asus izbacuje nedovršene ploče pa ih krpa naknadno), a u ksetu dok nismo promijenili komp, nije htio se družit s uređajem za višekanalno snimanje, stalno se smrzavao, danas to radi naravno, ali ploča više nije asus

a kad sam imao svojih problema, i u autronicu i u telebitu i hg-spotu su mi u servisima ljudi koji tamo rade rekli da je asus strašno pao u kvaliteti (pogotovo u odnosu na cijenu nekih ploča), a da s amd-om često njihove ploče imaju problema i da se dosta takvih računala prijavljuje na servis... tako da nije jedan pišljivi problem, a ne bih da se gog zariba ako postoje jeftinije ploče koje stabilno rade, frendu sam svojedobno složil na MSI ploči koju je uzel fakat jeftino, a ploča ima podešavanja da boli glava, baš za clockat dobra (a u rinfuzi došla, dali nam u vrećici sa zračnim jastucima direkt iz kutije od 20 komada ploča ), moj komp radi na epox...

meni iskustva ljudi iz servisa bila dovoljna, a da postoje asus ploče koje rade okej, vjerujem da postoje, ali tak nešto bih kupio isključivo na preporuku nekog kome točno to što i ja želim radi kak spada

zappane mislim da bi se baram za 60% smanjio broj servisa da ljudi povjere slaganje kompjutera nekome tko se kuži a ne da odu na stranicu od dućana pa kupuju šta ih volja. Čisto neznanje. Da se razumijemo je ne govorim da je Asus najbolji ali mislim da nije niti malo lošiji od Epoxa, MSI, ABITA i Gigabyta. Dfi je klasa za sebe.
    Mostovi okruga Peščenica

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Trayche
    zappane mislim da bi se baram za 60% smanjio broj servisa da ljudi povjere slaganje kompjutera nekome tko se kuži a ne da odu na stranicu od dućana pa kupuju šta ih volja. Čisto neznanje. Da se razumijemo je ne govorim da je Asus najbolji ali mislim da nije niti malo lošiji od Epoxa, MSI, ABITA i Gigabyta. Dfi je klasa za sebe.
    potpisujem!!!!!

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo nova kombinacija. Ukoliko uzmem nforce3 mogao bi nekako ugurati i 9800pro, 6600GT mi zahtijeva nforce4 chipset koji je skuplji tako da ništa od toga (ako hoću bolju grafičku). Brijem da mi je bolje uzeti nforce3 + 6800pro nego nforce4 + x600.

Cijena se da skratiti možda za još kojih 200-300 kuna ako neću sve kupovati u istom dučanu...

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel mi dosta ovo napajanje za 9800pro, 2 harda, 2 optička uređaja?

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brijem da je čisto dovoljno 330W. islim d bi to i sa malo preko 200 radilo, al rekao bih da s 330 nema beda...
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo nova kombinacija. Ukoliko uzmem nforce3 mogao bi nekako ugurati i 9800pro, 6600GT mi zahtijeva nforce4 chipset koji je skuplji tako da ništa od toga (ako hoću bolju grafičku). Brijem da mi je bolje uzeti nforce3 + 6800pro nego nforce4 + x600.

Cijena se da skratiti možda za još kojih 200-300 kuna ako neću sve kupovati u istom dučanu...

Da sam na tvom mjestu izbacio bih ovaj silencer za grafičku jer koliko ja znam 9800 se nečuje jako i za te novce bih umjesto ovog coolera za CPU uzeo freezera jer ga imam doma i nečujan te bi uzeo malo jače za svaki slučaj da nebi otišli hardovi. Bolje spriječiti nego liječiti.
    Tipkovnicu ti samo mogu preporučiti jer ju imam doma, pionirca isto mogu samo preporučiti jer imam doma 108 samo kaj je malo glasan, seagate tih, sve u svemu za te novce lijepa mašina (samo za svaki slučaj uzmi jače napajanje).
    Mostovi okruga Peščenica

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pa socket 754 tj. nforce 3 je ok, tj. odličan je mala rezlika između 939 i 754, osim šta 754 nema dual channel podršku za memu i šta više u budućnosti neće proizvodit proceve za njega

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. 20 kuna za oralni seks s osnovnoškolkom
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 91
    Posljednji post: 20-04-2005, 21:47
  2. HTdsl za 0 kuna
    By gog in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 12-09-2004, 10:13
  3. Telefon do soma kuna...
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 16-05-2003, 17:47
  4. Sl45i za 2999 kuna
    By viki2win in forum Siemens do X4x
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 19-12-2002, 23:34

Bookmarks

Pravila postanja