dajte ljudi dosta quotanja tog posta s konfom...
@gog: chelex ti ima isto to napajanje, sa 9800 pro i njemu sve šima (bar koliko ja znam)... dobro znaš kakvih sam ja problema imao s napajanjem, čak 2 napajanja, jedno od 300 W i jedno od 350 W (ali oba codegen, dakle sranje) su pregorila zbog 9800 pro, a nakon što sam stavio tagana od 380 W (a kod tagana je to stvarno pravih 380 W) sve radi super i jako je tih... samo kaj malo više grije. Ali mrak napajanje u svakom slučaju, moje ima poseban kabel samo za grafičku (330W nema), debel ko prst i zaštićen od elektromegnetskih interferencija izvana...
Ali brijem da će i taganovih pravih 330 W biti dovoljno samo ak nećeš još toga ulupavat u komp (dodatni hardovi, kartice)...

)... dobro znaš kakvih sam ja problema imao s napajanjem, čak 2 napajanja, jedno od 300 W i jedno od 350 W (ali oba codegen, dakle sranje) su pregorila zbog 9800 pro, a nakon što sam stavio tagana od 380 W (a kod tagana je to stvarno pravih 380 W) sve radi super i jako je tih... samo kaj malo više grije. Ali mrak napajanje u svakom slučaju, moje ima poseban kabel samo za grafičku (330W nema), debel ko prst i zaštićen od elektromegnetskih interferencija izvana...
Odgovori uz citat

Bookmarks