= Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
Ovako...mislim da ću čak i uzeti...lik mi nudi 600kn doplate za P900 sa karticom od 32Mb (bez one od 128Mb) i punjačm (bez uputa, Sync Stationa, dodatnih stylusa, slušalica...), a meni će dati SX1 sa garancijom i računom, data kabelom, karticom od 128Mb, punjačem i svim uputama...ja mislim da je to OK? :-)
Zanimljivo mi je to! Uvijek mislim kako ce se oni koji probaju SE P seriju, vrlo, ali stvarno vrlo tesko odluciti na zamjenu za nesto drugo, nakon nekoga, a pogotovo kratkoga vremena koristenja (koliko sam pratio tvoje postove, ti ga imas mozda mjesec dana)! Cak bi isao toliko daleko, da mislim kako ce korisnik P serije i pri kupnji novoga aparata u obzir tesko uzeti neki drugi mobitel!

Ocito sam u zabludi! Dosta ljudi oko mene u zadnje vrijeme cini bas suprotno, pa i ovdje na forumu: Sodom, pa sada i ti (Etiam tu mi fili Brutus!)

Imas pravo, kao i ostali koji su ti savjetovali zamjenu, ponuda jest doista dobra, i mozda bi je bilo glupo propustiti s obzirom na sve sto dobivas!

Ali ipak cinjenica je da ces dobiti losiji mobitel, to cvrsto stoji, toga ces postati svjestan vec nakon dana koristenja! Svi ostali dodaci i nisu neka prevelika prednost, s obziraom na to da ti za P900 kabel recimo i ne treba, memoriju vec imas (ne pase ti na SX-a) i card reader je tu. Jos jedimo od prednosti sto nam preostaje jest garancija! To jest velika prednost, medjutim razmisli koliko ces dugo imati ovaj mob, ako ga mislis mijenjati kroz par mjeseci, onda ti niti ta garancija ne igra neku ulogu, osim mozda postizanja nesto vece cijene pri prodaji ili zamjeni, a pitanje je koliko ti se to isplati s obzirom da ces za vrijeme koristenja, kako vec rekoh imati losiji aparat nego sada!

Uostalom moje je skromno misljenje (subjektivno): P serija je ipak vrh ponude aparata trenutno i osobno nebi niti pomisljao na zamjenu za ista drugo, nego li za bolji model iz iste serije!

Ipak, ako ti navedeno ne predstavlja previse, dobra je ponuda...