Evo da se uključim u raspravu,prije svega nigdje vam neće pokazati sva svojstva plejera jedino što se navodi je podržava hrvatske fontove!!!!
evo primjera iz iskustva ,uzeo sam smartvision ds-n820 u Kvarku isprobao ga i gadno se razočarao najme to sa hrvatskim slovima je prodaja magle kod nas, titlove doduše postoje ali su fontovi toliko mali i nečitki kao da ih i nema.
Potražio sam stručnu pomoć od ljudi u Kvark servisu a dobio sam odgovor što bi htio da dobijem za tu lovu jako profesionalno!!
Kako se kaže uzdaj se use i svoje kljuse,potražio sam sajtove sa tom temom i uz pomoć dotičnih napravljen je firmware koji u mnogome nadmašuje po karakteristikama tako da sad dotični plajer podržava kodnu stranicu 1250,veće fontove u browseru ,kao i ispis sa 42 karaktera(prije12),veći fontovi u subtitlu i crnim obrubom radi lakšeg čitanja,podržava 3 reda titla i preko 60 karaktera,čita sa svih media tako da se sad za cijenu od 379 kuna isplati uzeti taj plejer,ali ne zavaljujući distributeru.
Stoga moj je savjet prije pogledajte što kupujete jer šture karakteristike ne znače ništa.
pozdrav ako ste vlasnik i imate problema i nedoumica oko ovog plejera slobodno se javite
ako ovaj forum dozvoljava poslat ću i usporednu slikovne karakteristike

Bookmarks