Nemam taj mobitel. Ali na mojoj motoroli v300 imas tu opciju u podesenjima, postavke u pozivu pa onda opcije odgovora. Probaj malo potrazit tako nesta slicno. Sretno
imam mpx 200 i kako da napravim da ne bude aktivan poklopac nego kad ga rastvorim pritisnem slusalicu i tek se onda javim ......kako kako kako....?*??![]()
![]()
![]()
eh eh eh....
Nemam taj mobitel. Ali na mojoj motoroli v300 imas tu opciju u podesenjima, postavke u pozivu pa onda opcije odgovora. Probaj malo potrazit tako nesta slicno. Sretno
na settings-more-phone settings-flip answer i imaš ON i OFF
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ej, DeMar, primjetio sam da odgovaraš samo da odgovoriš, bez konstrukcije i slično! ako ne znaš, a vidim da ne znaš, molim te ne petljaj se! samo zbuniš ljude! o ne moraš na svaki thread replyat samo da se upišeš! cilj je pomoći, sugerirati, a ne piskarati besmislenoIzvorno postao DeMar
poštovanje
Poštovani DeMar,
Slažem se sa inovatorom.
DEMar ti nemaš motorolu MPx200,pa se ne petljaj, ubuduce,tako da znaš
Inovatore,svaka ti čast
Poštovanje
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Sorry Inovator ja sam samo htio pomoci. Ta funkcija je kod mene na mobitelu pa mozda je i kod njega. Covjek zeli pomoci a drugi ga osudjuju.Izvorno postao Inovator
nije nikakvo osudjivanje al da j da ti odgovori imaju smisla i da nest odgovoris a ne sam da se upises u post...mozda i nije bas odgovor a ima drugih ljudi koji to znaju i imaju taj mob pa treba prickat da se netko od njih pojavi i da kvalitetan odgovor..Izvorno postao DeMar
ok hvala rijesio sam problem .....hvala na pomoći!!!
eh eh eh....
Bookmarks