Sve 5, samo jesi li primjetila onaj podforum " Multimedija Playeri " tema spada tamo![]()
Ovak...kupila sam si mp3 discman neki dan i dobila sam punjač za njega, za šta on točno služi? Samo za slušanje bez baterija ili? Druga stvar stavila sam dvije nove (AA) baterije i nakon dva dana slušanja od nekih pola sata do sat vremena mi je pisalo low battery...stavila sam druge dvije nove (iz istog pakiranja) i opet nakon dva dana isto(?) Sad sam stavila Duracell i vidjet ću dal će trajati duže. Jel to normalno ili nekaj ne štima? Hvala.
Sve 5, samo jesi li primjetila onaj podforum " Multimedija Playeri " tema spada tamo![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ove baterije koje si dobila se mogu puniti. ma nemam pojma
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ok sorry bum ju tam napisala nisam vidjela taj podforum.
U kompletu s discmanom nisu bile nikakve baterije (NiCd, NiMh...)?
Imaš li na istom tipkicu "charge"...
Ako je slučaj da nema ni jedno niti drugo - pogodila si samo za slušanje bez baterija (nažalost)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nisam dobila baterije nikakve samo punjač i slušalice. Imam tipku charge! Prije dva dana sam stavila Duracell baterije i od onda nije pisalo low battery, možda je bio problem u ovim koje sam prije imala (možda su bile stare). Koliko u prosjeku traju dvije AA baterije na discmanu tj. koliko dugo se može slušati glazba bez punjenja?
Odlično pošto imaš mogućnost punjenja baterija sad bi trebala odvojiti još nešto novaca za baterije koje se mogu puniti cca. 60 kn (preporuka NiMh što večeg kapaciteta cca. 1200 mAh) staviš ih u discman, priključiš ga na napajanje i pritisneš tipku charge; na displeju će pokazati da ih puni i daljnji postupak znaš...
Što se tiće trajanja baterija sve zavisi koje su funkcije uključene (što ih je više kraće su baterije) i sve zavisi od modela do modela...
durasel su najgore baterije koje postoje!!!!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Aha sad kužim, tnx!!!![]()
ja sam na tim discmanima/mp3 playerima primijetio da nikako ne vole 'klasične' manganske baterije... za njih odmah bace da su prazne.. obavezno im treba dati ili alkalne ili punjive pa onda rade neko vrijeme... al definitivno gutaju brze od dobrog starog walkmana![]()
Kad moraju vrtiti besomučno a ne kao na walkman-ima umirovljenički...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
E da izgleda da stvarno ne vole te "obične" baterije jer stalno javlja da su prazne...niš treba kupiti one NiMh![]()
ustupam panasonic akumulatore 1600 mA 1,2 niMh nove zapakirane ispod cijene
plišani
?-------------?
da zboravio sam što u mojim godinama i nije neka greška ima četri komada u paketu
plišani
?-------------?
a kolko ti to imaš godina kad već patiš od senilnosti?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
slatka tajna ali dovoljno
plišani
?-------------?
Kupila sam te Panasonicove i super su.![]()
ja u md playeru imam njihove original sonyeve koje se pune...
(pune se 3 sata a traju pun ku...)
Ja sam sa svojim MD playerom dobio tanku Li-ion bateriju i dodatak za ekstra AA bateriju za prišerafit na MD kad je frka sa strujom...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Koji je to minidisk sa Li.ion baterijom????To bi ja!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Aiwa AM-F80. Imaš i sliku i dosta smo pisali o MD-ima OVDJE!
To je 4. stranica te teme.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da ali ta aiwa nije više ni u prodaji...
to je staro...
najbolji je ovaj sony NET MD
Čuo sam za taj Net MD.Ima mi ga frend al ga još nije skopčo.Kaj se bilo kakva mjuza sa neta može prebaciti u njega?
ja ga imam, odi malo natrag u ovoj temi pa češ vidit. bilo kakva mjuza, možeš složit tak da on automatski prebacuje mjuzu kao što je mp3, wma, wav... u tzv sonyev ATRAC format...
meni je trebalo da ga skužim ali, najbolji je zakon je
Znam ja sve o ATRAC-u ali me zanima nastavak NET.Kaj to točno znači?Bilo koja mjuza sa neta može u njega il ne?Kupujem MD pa me živo intresira.Molim za pomoć oko tog!
Bookmarks