ja isto , modza ti popuse foru ,sam ose pravi Englez , reci "a kaj vam je to flex , jel to kao onaj fleks žica za ribičiju " i modza prode
ja isto , modza ti popuse foru ,sam ose pravi Englez , reci "a kaj vam je to flex , jel to kao onaj fleks žica za ribičiju " i modza prode
Osim ako netko iz servisa upravo ne prati ovaj forum , što i ne bi bilo toliko iznenađujuče.
a je sad!!!to bi bilo svarno!!!Izvorno postao motorola user
![]()
Valjda nece nitko skuzit to sto si ti zeznuo. Samo se pravi da nemas pojma o cemu oni pricaju ni kako se flasha mobitel i slicno. Puno srece ti zelim. Javi nam rezultat. I ako uspijes javi nam naravno sta su ti stavili na mob.
hm ako si je kupio u nekoj trgovini, ti trgovci inače onda šalju mob u ovlašteni servis... trgovci večinom nemaju pojma o flešaju mobova, osim ako nisu negdje čuli...
Preporučam da nabaciš spiku da ti je se znao gasiti od prije tjedan-dva i da je sam od sebe brisao melodije i slike... tad bu ti s dosta vjerojatnosti možda i dali novi aparat... jer ti problemi (kažu) se stvarju na svakom 100-tom uređaju i ne moraju se pojaviti odma dok je nov mob... a i čuo sam da ako u servis dođe mob sa puno bugova (bar je tako kod siemensa) da ti odma daju novi...
Ako ga direktno nosiš u servis, postavi koje pitanje: Jel ću morati mjenjati broj itd... ma da kobojage skontaju da nemaš pojma... ako ti ne žele popraviti mob, ponašaj se primitivno... malo glasnijim tonom im govori da češ nazvat tržišnu inspekciju i da češ im ispričati kako nemaju pojma... i kako su nepošteni...
ovo sa tržišnom je meni uspjelo god jednog dvd-a mojom greškom pokidanog i kod kamere koju sam reklamirao...
e to s kamerom je duga priča... hehe još se sad sjećam... ev ukratko: neš mi kamera nije radila, nosio sam ju u servis i bili su malo drski prema meni... pa su rekli da je to kao otvarano(jer je bila malo izlizana i napukla) i odbili mi garanciju... isad ja još bio pobjesnijo, kamera još više popucala, i ja kao za onu drskoću im se želim osvetiti i ja nazovem tržišnu i kažem da su mi ju takvu vratili... nakon tjedan dana sam dobio bon vrijedan 2500 da si kupim novi uređaj u technocentru.. hehe alaj sam ih...
ma uglavnom... ti si na prvom mjestu... i to im moraš pokazati...
aj javi se kad bude da čujemo kako radi mob...
Bookmarks