ako mene pitas stvarcica uopce nije ljepa,...ako te zanima video/mp3 player iRiver je tu prvi....imas recenzije u novom bugu, novog olympusovog mp3 playera ,iRiverovog mp3 playera i video/mp3 player.
Olympus se pokušava progurati na tržište mp3 playera sa ovom zgodnom stvarčicom . Riječ je o mp3/video playeru sa 1.2 mp kamerom. Zanima me ima li ga itko ili je tko što čuo o njemu. Kakva je reprodukcija, koliko mu baterija traje, kakav je display...?
ako mene pitas stvarcica uopce nije ljepa,...ako te zanima video/mp3 player iRiver je tu prvi....imas recenzije u novom bugu, novog olympusovog mp3 playera ,iRiverovog mp3 playera i video/mp3 player.
Cini se quite good ali cijena bi mogla bit velika
cijena mp3 playera je 1900-2000kn a cijena multimediaplayera je mislim oko 4000kn.
Klasika, ali mi se čini da su cijene tih mp3 playera malo nabrijane za ono što se nudi. Samo hard disk od 20 giga koji reproducira glazbu da košto oko 2 soma kuna. Da mi je znati zašto.
naravno da su nabrijane zato sam ja uzeo irivera,mislim da je to najbolji omjer ulozenog/dobivenog....
a u ovomjesecnom bugu sam vidio prijenosni disk od 20 gb s usb2.0 i malim lcd ekranoim plus neki dodatci za memorijske kartice za 420-430 kn...sad usporedivsi to s gorenavedenim nikako se ne slaze....
btw pogledo sam cijenu za multimedia player koji je u diskontu 24 4200 kn dok iriverov multimedia player istih sposobnosti plus izlaz za tv kosta 3400 kn,znaci olympusovo ime se vise placa od iriverovog
Čitao sam nešto o slabijem modelu, mr100, kažu da je tehnološki totalno inferioran ostalim proizvođačima, ne znam dal to vrijedi za mr500, ali treba opreza... A ak želiš multimedia player iRiver nema konkurencije... (možda Archos)
Always Outnumbered, Never Outgunned
Archos je puno skuplji a nema nista vise nego iriver,...jedino losji dizajn ako mene pitas.
Ja imam mr 100 i potpuno sam zadovoljan, platio 200 € na aerodromu u parizuIzvorno postao Zlayo
![]()
ovaj sa velikim touchscreen ekranom je po meni promasaj jer ne reproducira video, nego samo pokazuje slike
Bookmarks