Ja nemam ADSL ali mi preko modema NetMeter radi besprijekorno.Probaj mu staviti da nadzire samo mrežnu karticu,Bandwidth na autodetect i Show current UL/DL
Imam odnedavno ADSL, prikljucen preko mrezne kartice. Zbog kojekakvih ogranicenja stavio sam na kompu dva softvera: DU-Meter i NET Traffic Meter koji ne radi bez "podloge"- Microsoft-NET Framework.
Problem je sto sve je navodno podeseno OK, ali pokazani UL i DL -nemaju veze jedni sa drugim! Negde sam procitao da je DU-Meter bas netacan sasvim, ali ovaj drugi , vjerovali ili ne-pokazuje isti UL i DL !?
Stavio sam cisto radi probe i NetLimiter, ali kod njega je drugi problem - ma kako podesiti UL i DL i ogranicenja, na primer na Firefox-u,apsolutno nema nikakvih promena!
Da li neko ima vise iskustva sa ovim programima i u cemu je "poenta" ovakvih paradoksalnih stvari?
Ja nemam ADSL ali mi preko modema NetMeter radi besprijekorno.Probaj mu staviti da nadzire samo mrežnu karticu,Bandwidth na autodetect i Show current UL/DL
frik je na dobrom tragu - obično takvim programima u opcijama možeš podesiti koju točno mrežnu konekciju trebaju nadgledat (po defaultu mislim da nadgledaju sve zajedno)
Meni NetLimiter radi najnormalnije...Izvorno postao STRONG
U configuration/general/Monitor:tu je ime kartice
Ispod toga-Speed/connection: tu samo ima opcija -automatic, kao i ispod poredjane konekcije:modem, DSL..., LAN, High speed lan ........ i sta da stavim -opet isto-sa DU-Metrom-nema veze!A UL "skace" skoro kao "DL"!
Nego da kazem i da je ovo verzija 2.0.1864.31763...sa nekoliko plug-inova. Jeste li isprobali ovu verziju+Microsoft-ov updejt koji je trazio Net Framework i to na SP-1/kod mene je 2, ali svejedno-trazi/
GOG, a sta mislis , zasto kod mene NetLimiter ne reagira, cim imas vise iskustva sa istim? Evo na primer stavim kvacicu u prozorcic da ogranici UL, na-1/oni su svi na 5/ i uopste nista ne reagira?
Na -1? Misliš na 1kn? Moraš nakon što odabereš brzinu i kliknuti na checkbox sa strane da aktiviraš ograničenje...
Bookmarks