Pa moram dodati da sam vrlo ljut uslugom Elektromagicovog servisa u Rijeci.Uvjeren sam da nisu u stanju popraviti kvar,cak prebaciti krivnju na kupca da bi se opravdali.Prvi aparat,kupljen u cronetu uz pretplatu,pod garancijom,nosim u servis i posto 3 tjedna nisu mogli otkloniti kvar ponistavaju garanciju tvrdeci da je aparat smocen.Znam sigurno da nije bio,i odnosio sam se prema njemu kao svetinji(jer stvarno zasluzuje).Kupujem drugi aparat uz simpa paket i za mjesec dana ga nosim opet u isti servis s garancijom.Posto sam bio dobrano nabrusen,ovaj put su morali nesto drugo izmuljati pa i na njemu ponistavaju garanciju tvrdeci da je otvaran.Ja ga nisam.Sve mi ovo previse smrdi da cronetovci nesto muljaju i da prodaju pokvarene aparate znajuci da se nemogu popraviti.Znakovito-vise ih nemaju u ponudiDa znam gdje mogu povoljno zamijeniti procesor na aparatima,vrlo rado bi toj dvojici udahnuo zivot jer imaju sve sto meni treba.Imaju personality.To je ono sto manjka kod mobilnih telefona.

Da znam gdje mogu povoljno zamijeniti procesor na aparatima,vrlo rado bi toj dvojici udahnuo zivot jer imaju sve sto meni treba.Imaju personality.To je ono sto manjka kod mobilnih telefona.
Odgovori uz citat
Bookmarks