Sto se tice toga,dal su lepe ili ruzne,o ukusima ne vredi raspravljati.Ali definitivno ove patike ne prodaje njihova lepota.Takodje,posto se proizvode samo u jednoj kombinaciji boja,tu smo uskraceni za neki veci izbor.Izvorno postao smogovac
Takodje,da li ces ih kupiti ili ne,to je opet samo tvoj izbor.Koliko je cip koristan,ni sam ti ne mogu reci,jer nisam testirao patike u slucajevima u kojima bi cip trebao da dodje do izrazaja.
Cip je predvidjen da reaguje samo prilikom veceg i neravnomernog opterecenja,tj. vecinom prilikom trcanja.Ja nazalost,nisam jos trcao u njima,jer su patike suvise tople za ovo godisnje doba.Jako malo sam ih i nosio,a i kada su mi bile na nogama,bio sam na biciklu![]()
Inace,moram ti priznati,da te adidaske vise psihicki uspeju da te zbune,jer su nekako glomaznije i teze od ostalih modela (ja npr. imam i ClimaCool model koji je i ispod djonova supalj (jako lagane patike)),a uvek prilikom setnje razmisljas da li one upravo tada rade,da li cip obavlja svoju funkciju?Zaista previse zamarajuceDa zakljucim,mene je Adidas 1 privukao zbog toga sto je to nesto novo,kupio sam ih,video sta se to desava u svetu sa tehnologijom,tj. pokusao sam ici u korak sa svetom.Sudeci po tim mojim zeljama,uspeo sam.Takodje ako te veseli da te prijatelji zaustavljaju na svakom koraku,da dizez noge,da zagledaju u patike... i sa te strane se isplati kupti.Sto se prakticnosti tice,mislim da rade na fazonu lekova... boli te glava,popijes tabletu i automatski te bol prodje... ili jos bolje boli te zub,udjes kod zubara,zub prestane... eto i Adidas lovi na taj psiho efekat.
![]()
Moja ti je preporuka,ako ocekujes bas mnogo od ovih patika,nemoj ih kupovati... jer su one ipak pionir u razvoju,ali ako bas uzivas u takvim stvarcicama (kao ja) neces se pokajati ako ih kupis!!!!![]()

Da zakljucim,mene je Adidas 1 privukao zbog toga sto je to nesto novo,kupio sam ih,video sta se to desava u svetu sa tehnologijom,tj. pokusao sam ici u korak sa svetom.Sudeci po tim mojim zeljama,uspeo sam.Takodje ako te veseli da te prijatelji zaustavljaju na svakom koraku,da dizez noge,da zagledaju u patike... i sa te strane se isplati kupti.Sto se prakticnosti tice,mislim da rade na fazonu lekova... boli te glava,popijes tabletu i automatski te bol prodje... ili jos bolje boli te zub,udjes kod zubara,zub prestane... eto i Adidas lovi na taj psiho efekat.
Odgovori uz citat
Bookmarks