e ma lollllllllllllll i gotovo)))boqte za tu lovu bi mi trebale i palachinke pravit
)))))
Sto se tice toga,dal su lepe ili ruzne,o ukusima ne vredi raspravljati.Ali definitivno ove patike ne prodaje njihova lepota.Takodje,posto se proizvode samo u jednoj kombinaciji boja,tu smo uskraceni za neki veci izbor.Izvorno postao smogovac
Takodje,da li ces ih kupiti ili ne,to je opet samo tvoj izbor.Koliko je cip koristan,ni sam ti ne mogu reci,jer nisam testirao patike u slucajevima u kojima bi cip trebao da dodje do izrazaja.
Cip je predvidjen da reaguje samo prilikom veceg i neravnomernog opterecenja,tj. vecinom prilikom trcanja.Ja nazalost,nisam jos trcao u njima,jer su patike suvise tople za ovo godisnje doba.Jako malo sam ih i nosio,a i kada su mi bile na nogama,bio sam na biciklu![]()
Inace,moram ti priznati,da te adidaske vise psihicki uspeju da te zbune,jer su nekako glomaznije i teze od ostalih modela (ja npr. imam i ClimaCool model koji je i ispod djonova supalj (jako lagane patike)),a uvek prilikom setnje razmisljas da li one upravo tada rade,da li cip obavlja svoju funkciju?Zaista previse zamarajuceDa zakljucim,mene je Adidas 1 privukao zbog toga sto je to nesto novo,kupio sam ih,video sta se to desava u svetu sa tehnologijom,tj. pokusao sam ici u korak sa svetom.Sudeci po tim mojim zeljama,uspeo sam.Takodje ako te veseli da te prijatelji zaustavljaju na svakom koraku,da dizez noge,da zagledaju u patike... i sa te strane se isplati kupti.Sto se prakticnosti tice,mislim da rade na fazonu lekova... boli te glava,popijes tabletu i automatski te bol prodje... ili jos bolje boli te zub,udjes kod zubara,zub prestane... eto i Adidas lovi na taj psiho efekat.
![]()
Moja ti je preporuka,ako ocekujes bas mnogo od ovih patika,nemoj ih kupovati... jer su one ipak pionir u razvoju,ali ako bas uzivas u takvim stvarcicama (kao ja) neces se pokajati ako ih kupis!!!!![]()
e ma lollllllllllllll i gotovo)))boqte za tu lovu bi mi trebale i palachinke pravit
)))))
offtopic...ne zna di bi ovo stavio ,ali ako nekog znaima prodajem nike zoom ultraflight(od jasona kidda model) ,nove..pa nek mi je javi na pm,sorry na offtopicu,neće se ponoviti...![]()
@smogovacrijetki znaju ovdje tko je on ,a možda znaju, di si našao adidasice da ih idem isprobati?!
i zna netko gdje ima za kupiti one reebokice one bijele (kao potpisuje ih jay-Z)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A nije li sve u zivotu danas postalo MARKETINGSKI TRIK???Izvorno postao cyberphere
Reklama ti je cudo!!!!
Erika,ako si za palacinke,pozivam te... GRATIS!!!
Nemoj bas tako,jer lep je osecaj cuti zupcanike kako rade ispod tebe... (ipak je to i masinerija)![]()
Ja sam si danas kupio nove tenisice, ali malo drukčije filozofije...
U whiteboy stilu...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
baš su ok wb...nisam taj model još vidio...
ovo je već perverzno
ha ha how mač?
![]()
[QUOTE=cyberphere]I ja sam neki dan kupio nove tenisice također drukčije filozofije
gute......
Tnx!Izvorno postao smogovac
Model "Roadster Punched"... imaš ih i na www.lacoste.com pod footware--> sport--> redni broj 14
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Supač su gdje si to kupio?(znam u dućanu)Izvorno postao whiteboy
![]()
U Lacoste dućanu u kaptol centru..![]()
Zadnji uredio Pinocio : 25-12-2007 u 00:00
evo kaj sam si nedavno ubo
![]()
a danas sam si ubo adidaske za trcanje odn trening, neko snizenje po 300kn
Te stavove "ja kupujem samo to i to" ne kužim baš, ali dobro. Ja definitivno više nikad u životu si ne bih kupio Nike, prvenstveno zbog masovnog i javnog iskorištavanja jeftine radne snage (čitaj: vrlo često djece) u zemljama 3. svijeta. Gade mi se. Još su to i priznali da prakticiraju i da im je žao. :bljuv:
Friski,to sam i ja čitala u knjizi "logo".Sviđa mi se tvoj stav,ali većina ljudi nerazmišlja o tome.
![]()
A zašto bi razmišljali...? 99% ljudi takve činjenice ne smetaju i ne obaziru se na to, ali ja poludim na takve stvari. Ja kad kupujem tenesice kupim neku home made "marku" koja mi se svidi, a platim ih 120-250 kn te ih imam par godina bez beda. A i ne treba mi ih biti žao.
Ne znam,zasto bih menjao nesto cime sam zadovoljan.Ranije sam nosao razne marke,ali definitivno sam se pronasao u Adidasu,jer su oni uvek najblizi mom ukusu... i jednostavno,takav sam... kad se za nesto (nekogaIzvorno postao frish-KI
) vezem,veran sam
![]()
O Nokia brandu da ne pricam![]()
nda...vidim lagano..dosli smo do toga tko je i koliko ovisan o potpisu na oblekici....tztztztztztz ma lolll![]()
ja sam samo kupovao prije šuze od košarkaša, i imam takvih jedno 9 pari,ali pustilo me,bacanje para....sad je komercijala.nike shox,adidas a3,pumice itd...
Bookmarks