mobitel radi ko zvjer i primjetio sam da mu bolje leže win 2002 nego 2003 ...bar tako kod mene jer kad stavim win 2003 sam prekida pozive ...a na win 2002 to se ne događa ...!!!
mobitel radi ko zvjer i primjetio sam da mu bolje leže win 2002 nego 2003 ...bar tako kod mene jer kad stavim win 2003 sam prekida pozive ...a na win 2002 to se ne događa ...!!!
da ali ja sam mu stavio iste 2003 ko što imam i ja,njemačku verziju i meni šljakaju ajme a njemu i ne baš!ali sve je isto,čak smo u isto vrijeme jedan dan bili stavljali windowse,jedan iza drugog kodmene na kompu i opet isto!a GSM FIX mu nije pomogao!Izvorno postao kako-lako
ma bilo kako bilo,meni je mob svjetski,ali samo da mi je nabavit kameru zanjega i onda sam car![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Dakle, imam mpx200 od 12mj. i to je definitivno najbolji mob koji sam imao (a imao sam ih... :bunny: ). Meni je brz, na wm2002 i sve radi besprijekorno...
Ali moram biti potpuno objektivan i napomenuti da mi se u početku desilo par puta da je zablokao (to se dešava još uvijek mom ujcu), ali to je prestalo samo od sebe (valjda dok se windowsi uhodaju). Do kraja tjedna ga pretvaram u mp3player, nice!!!
Ja sam ga kupio u ipercoopa 18.12. po 1259kn, onda je na uskrsnoj akciji koštao 1180kn i a sad košta 1409kn.
Bookmarks