Glupost Za Bateriju!pa NepaliŠ Auto Na Nju!baterija Mi Traje Po 3 Dana Minimalno A Da NepriČamo O MoguČnostima!samo Molim Te Nemoj Da Si Od Onih Kojima Je Mms Sve Na Svijetu!mob Je IzmiŠljen!
Glupost Za Bateriju!pa NepaliŠ Auto Na Nju!baterija Mi Traje Po 3 Dana Minimalno A Da NepriČamo O MoguČnostima!samo Molim Te Nemoj Da Si Od Onih Kojima Je Mms Sve Na Svijetu!mob Je IzmiŠljen!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
hej sibir, vidim da imaš mpx200...i znači dobar je...mms mi ne treba a za kameru mi se fućka...imam dva frenda sa tim mobom i oni kažu da im baterija traje tak da ga nevecer pune a drugo većer pune opet...to mi je jedini bed...
a daj mi reci kolkiu ti sibir imaš internu memoriju....i što točno ide na nju a što na vanjsku...jer u ram3 mi daju 10 mb interne , pa me zanima dal mi to može usporavat mob.... e da i koji imaš procesor 133, 200 ili koliko...svako mi kaže drugačije...
hvala na svim odgovorima
imam i ja mpx 200...razbit cu ga ovih dana ako mi poruke ne prorade...i dosta je spor ...u odnosu na neke druge mobitele i to me također kod njega živcira ....a baterija traje 3-5 dana ako ga ne diras previse samo kad ti je potrebno....eto toliko o mpx 200..ali u vezi funkcija i koje su njegove mogucnosti...mobitel je daleko savrsen u odnosu na druge ...sta nam sve motorola nudi ...PA TO JE ČUDO!!!ČUDO!!! :bunny: :bunny:![]()
Bookmarks