stvar je u karticama,mislim na signal i tako što!ja sam razbio m55 a na kraju bila kartica govno!ili rikne signal ili dođe kasnij poruka
ili tako da držiš tipku za uspostavu poziva, dakle zelenu slušalicu.ovako speakerphone mozes upaliti tek kada je veza ostvarena ili dok cekas da se javi osoba koju si nazvao na taj nacin da stisnes desnu tipku a to je menu,
I moram sebe ispraviti kad sam rekao da mi je mob znao zablokavati u početku, nije mi zablokao nego bi izgubio signal, a da mi je baš zablokao mi se desilo samo jednom. A što se tiče toga kad mi je ujac odnio svoj mob na servis rekli su mu da je to do starih vipovih kartica (da im je vip navodno poslao dopis o tome, pa je on zamjenio karticu i zasad dobro radi.), inace kad bolje razmislim meni se ista stvar dešavala sa 32k htmobile karticom, a onda sam mjesec dana koristio ono prastaru Simpinu karticu i nije se desilo nijedanput, a sad koristim vip super sim i radi regularno.
stvar je u karticama,mislim na signal i tako što!ja sam razbio m55 a na kraju bila kartica govno!ili rikne signal ili dođe kasnij poruka
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Kad je već rasprava o mpx200, i mene zanima par stvari : jel kučište aluminijsko ili plastično? i kakva je kvaliteta preklopa, tj. općenito izrade kučišta(tipa, dal djeluje čvrsto ili škripi itd.)?
...'ko leži ne beži...
preklop je najbolji što može biti vjeruj mi!nije smeče ko kod drugih mobitela(npr samsunga)nego je čvrst i kad ga otvoriš do kraja čuješ "klik" koji ga stavlja u položaj da se više nemože micat poklopac,tj. da nebude labav!neznam kako da ti točno opišem to!
kučište je plastično i super je također
E ljudi jel ima to neki task manager. Znaju mi ostat igrice upaljene. One koje nemaju opciju "exit". Pliz help ASAP.
imaš task manager na cd-u koji si dobio...samo ga instaliraš..
E Irena...ni meni ne napiše za novu poruku 1, nego ostane nula...a brijem da na istom skinu, ali sa orginalnom slikom je pisalo...sad sam ostavio taj skin ali stavio svoju sliku...e sad više ne znam, ali to mi ni ne smeta tak jako jer ionako u kutu stoji pismo
na španjolskom mi je CD. Ništ ne kužim.
Daj mi pliz pošalji na Fleks@gmail.com. Ja to nemam na CDu, a ni na netu nema.Izvorno postao Darko-zg
Unaprijed hvala![]()
evo ti prevoditelj: http://babelfish.altavista.com/Izvorno postao Fleks
Kako postaviti novi Home Screen, ja sam skinuo neki sa net-i kada ga odpakujem i kopiram u WINDOWS[ na mob-u] on mi u \settings\homescreen nadje taj file ali kada ga upalim nema te slike koja bi trebala da bude nego pise :no home screen layouts can be found, install a vaild home screen layout......
Kako da to postavim.
a zaš stavljaš u vidnowse?odeš staviš na karticu i otvoriš sliku pa na njoj imaš opciju set as home screen ili neš slično
Pa onda ne dobijem ono sto sam hteo, ja hocu da kada promjenim temu da mi on automacki stavi tu sliku posto je to vjerovatno moguce jer u *.rar dodje 4-5 filova za tu temu samo me zanima kako i gdje ih odpakovati da ih mogu birati kao neku drugu temu koja ima na mobu.
I da, kako mogu odbiti poziv a da ne otvaram preklop, ako to moze???
napravi da ti nebude aktivan poklopac!
Znam za to ali da li moze da preklop bude aktivan ali da mogu da odbijem poziv a da ne otvaram preklop???
onda neznam,sorry,mislim da se nemože odbit
trebaš isprogramirat soft tipke. onu konkretno sa strane...Izvorno postao sibir
Pa vjerovatno da, ali kako ajd napisi posto mi je to vrlo bitno???
e da znam točno kako, napisao bih ti!Izvorno postao 2_good_2_b_true
imaš jedan programčić za to, kad se sjetim i nađem ga reći ću ti! možda se netko prije sjeti! a vjerujem da ti nije pitanje života i smrti
P2K_menu_editor_PL_1.7 ..spojis mob i promijenis valnjsku tipku..tj na vanjsku stavis crvenu slusalicuIzvorno postao Inovator
Tek sam danas pogledao na kojem principu radi ovaj program i vidim da skida seem sa moba i mjenja pa tak da ne vjerujem da ce to vama radit...i
Zadnji uredio jdabic1 : 17-04-2005 u 14:07 Razlog: Naknadne vazne informacije
OK, hvala.
Da bi odbio poziv a da ne otvaras mob, samo dva puta pritisni kotacic koji je sa strane
Kako se moze namjestiti da mi za svaku poruku stize report, posto da bi mi stigao do sada sam morao da stavljam onu kvacinu ali mi se ona ponisti kada saljem novu poruku.
Kada završiš poruku,onda ideš na report pa kliknes da bude kvacica,tako se mora napraviti svaki put kada želiš izvješće da je dobio,na zalost.
Svaki put moras stavljati kvačicu
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ako zelis da imas stalno ukljuceno primanje izvjesca instaliraj wm2003
Bookmarks