pogledaj u hami ili u nekom od retail dućana, recimo koracell ih radi, no sumnjam u njihovu kvalitetu, nekoliko puta sam se opekao na svojoj koži...Izvorno postao tom2y
![]()
Molim vas za pomoć, ako itko zna gdje u Hrvatskoj osim u RAM3 mogu nabaviti Mpx200 stereo handsfree ili 2.5mm adapter za obične 3.5mm slušalice? u RAM-u mi već 2 mjeseca obecavaju da ce ih nabaviti, ali nikako, a nigdje ih ne mogu pronaci.
Unaprijed se zahvaljujem!
Tomislav![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
pogledaj u hami ili u nekom od retail dućana, recimo koracell ih radi, no sumnjam u njihovu kvalitetu, nekoliko puta sam se opekao na svojoj koži...Izvorno postao tom2y
![]()
U Hami sam vec gledao, nemaju.
pokusat cu naci Koracell, thanks!![]()
NEMOJ GLEDAT!TO JE PUCANJ U PRAZNO!ČEKAJ RAM 3 KO I JA!!ALI ništa za sad to su i meni rekli!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Slažem se sa Sibirrom.Bolje čekati nego ništa
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Ja imam 2 para slušalica, pa bi jedan par prodao. Original MOTOROLA!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Eh meni ne trebaju slušalice za motorolu,imam mp3 player usbLJudima koji trebaju slušalice,želim reći da ne gube nadu,možda stvarno dodju u RAM.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Za MPX 200 su iste slusalice kao i za Motorolu RAZR V3, cijena cca 200kn.
Tko čita, zna čitati...
Ja kupio prije 4 mjeseca u Ram3 slušalice za 200 kuna, al caka je ovo:
Pazi sada:
Nazovite tipa u Ram3 i pitajte za slušalice, on će vama "Nemamo ih", a vi ga pitajte da pogleda u skladište koje se nalazi u Splitu, pa da povuće sluše iz Splita u Zagreb. Tako sam ja dobio svoje.
Ili mu kažete sa ste već zvali, i da je gospodin x rekao sa ima slušalica, i sad pizdite kako ih sad najedanput nema!
PROVJERENO I RADI! POZDRAV
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
ja probo bio kad mi je sstrizic to 1. put reko i lik je reko da u splitu imaju ali nisam imo para za njih!
Dobili su slušalice u RAM-u, 199kn![]()
![]()
![]()
eto,jesam reko,ko čeka dočeka!sad da se još možeš cijenkat![]()
Da, u Zagreb je došlo svega 20 komada, na moju inicijativu ih je proslijedeno 10 u Split, navodno dolaze sutra. Meni je tip rekao 180kn, al uopce nije bitno.
Požurite po svoj komad![]()
Odkad ih ja imam![]()
Čak 2 para!
Nije da se hvalim.
![]()
e neš imat dugo meni češ dat jedne!šalim se,dogovorimo se za jedne!
mala ispravka, ram3 u Splitu ce ih dobiti ali tek sutra ili pocetkom iduceg tjedna
Bookmarks