Mislim da je to problem vipovih korisnika koji intenzivno koriste SMS, a ne VIP-a![]()
![]()
dakle, kao što u samom naslovu ove teme piše, govorit ču o preblemu vipa a radi se o tome, tj. muči me to što VIP zapravo nema nijedan tarifni model namjenjen mlađim osobama odnosno osobama koje često pišu sms poruke.
JER, ako pogledamo sve vipove tarifne modele, vidjet čemo da je poruka svugdje 40 lipa!
Kad su več napravili i VIP.me TEENS tarifu, mogli su 'podebljat' razgovor, a poruke spustit.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da je to problem vipovih korisnika koji intenzivno koriste SMS, a ne VIP-a![]()
![]()
Zar nema nekih besplatnih SMS-ova u pojedinim tarifnim modelima?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
15 u vip.me fun
Valjda u Excite(30).
Pa zar to nije riješenje malo matematike i to je to...
kakve besplatne? pa i ak imaš par besplatnih, opet plačaš 40 lipa dalje. cronet u pretplati naplačuje 24 lipe, pa sad ti zbroji malo matematike pa češ vidjet kolko uštede (iliti gubitka) imaš kad pišeš samo sms poruke.
Plačam obadvojici pivo ako se ne svađate više zbog gramatike...
P.S. ako pošalješ 60 poruka, dobiješ svaku za 20 lipa![]()
Sa VIP.smart excite se dobije 30 poruka ,a sa VIPme TEENS 15 mjesečno.AI!
bilo bi bolje kad bi poruka koštala 5 lipa, a minuta razgovora 5kn
A je i još profesinalnog daktilografa da se ne zamaramo...
Po meni daleko lakše je nekog nazvati i objasniti mu nešto nego razmjeniti 10 SMS-ova i proći skuplje (moje skromno mišljenje)...
ja govorim samo za npr vip me teens. obično mladi ljudi i djeca više vole sms
ja sam čuo da djeca vole i čokoladice...![]()
A zašto se mladi ljudi i dijeca onda nebi prebacili na Cronet i riješili svoje životne muke?
vip je definitivno bolja mreža
Nikad ne možeš reći bolja, možda prije kvalitetnija, ali za bolje mora biti puno više parametara od kvalitetnije službe za korisnike ili slično...
ono...sori kaj živim.
ja pod'bolja' i mislim kvalitetnija
veča pokrivenost u svakom slučaju.
barem iz mog iskustva
Je a jesmo zabrijali...
099 ZAKON; mali novci i čavrljaš što ako ti u slušalici cvrči makar si prošao jeftinije...![]()
Pa znaš što flOorKilla,ja koristim Cronet tri godine,bio sam po cijeloj hrvatskoj i nisam imao neke veće poteškoće tako da ti je kvaliteta pokrivenosti jako diskutabilna;negdije je bolji VIP a negdije Cronet.
Pa šta mene briga kolko ti dugo koristiš cronet, ja korostim vipnet odkad postoji i nisam nikad bio bez signala
Baš nikad?
Smatram boljim VIP, ali toliko ipak ne![]()
nemogu se sjetit kad mi nije bilo signala.
jedino na novu godinu je malo teže poslat poruku... :-)
bilo bi dobro kada bi jos pojeftinile sms poruke, no sjetimo se da su bile 20 lipa skuplje, stoga mozemo biti zadovoljni...
ja dnevno pošaljem najmanje 20 poruka pa mi nije svejedno...
SMS poruka je u redu na kadkad je bolje nazvati. Dali mislite da bi obračunska jedinica morala biti 1sec a ne 15. Pa "braća" Slovenci to već imaju a sad nas na tome zakidaju više nego na porukama (iako je bilo bolje dok su bile 24 lipe)
Viva la Nippon!!!
Bookmarks