Možda s konkurencijom, ali ne bi rekao...
jeste primjetili da tarife za modemsko surfanje stoje kao ukopane...
čini mi se da niže i ne budu išle, jer onda ne mogu promovirat broadband.
a carnet konekcija je katastrofa, što je je. omogućili su gotovo svima pristup, nekad kad su samo studenti imali prava, bio je melem.
zna li netko sprema li se kakvo pojeftinjenje?
Možda s konkurencijom, ali ne bi rekao...
meni carnet shiba na 46kbps bez brige jedino je bed navecer poslje 21h, ali nista mi se ne usporava sve radi najvecom brzinom, ponekad skidam fajlove i po 6KB/s, plus toga nije skupo
ma sumnjam...Izvorno postao Dark
T-Com se obvezao do kraja godine potpisati 100 000 ugovora za DSL, tako da će full zanemarit modem. šteta. broadband mi je još uvijek preskup, sve veće downloade obavim na faksu, no ogromna prednost broadbanda je neovisnost o vremenu.
no, eto, šta se može.
ma radi i meni, no recimo trebaš nešto hitno na net, dobiješ sijede dok se spojiš na ulaz...užas! no, stoji ono da je najjeftiniji, kod je u državi mentalitet ljudi takav da svi uvijek kažu;šuti, šuti, nemoj se bunit, dobro je...Izvorno postao ..::HRCO::..
ali uvijek može biti bolje, trebamo tražiti bolje standarde, o tome pričam
Meni bi broadband bio puno isplatljiviji (ovako na CARNetu trošim oko 170kn bez previše downloada), ali nije mi dostupan. Što se tiče spajanja, ja imam velikih problema između 19:15-21:45
i meni, ponajviše zbog onog "ler surfanja", ali mislim da će krajem godine DSL biti još dostupnijiIzvorno postao Dark
Sta nije to blo aktualno negdje na ljeto?? I ja sam imao ti s/anja ali danas nista. Mozda zbog profesorskog accounta..?Izvorno postao Dark
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa spajas se kao i svi na 076767676 zar ne?? ma sad zadnje vrijeme je ok preko zime je npr izmednju 7 do 10 problem...probaj se recimo petkom navecer spojit na net...kad je navala zna po 50 puta birat..Izvorno postao XLR8R
Spajam se redovito popodne, a navecer u svako doba - i tako od ljeta bez ijednog cekanja.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks