Šta mislite o ovom mobaču? Sad dođe 1619 kn.
![]()
Šta mislite o ovom mobaču? Sad dođe 1619 kn.
![]()
jako kewl sprava... totalno je zafrkantski...
(p.s. 'nekakav nered' si je bio skroz 'lud' kad ga je furao negdje krajem ljeta, ja učio u NSB, pa se dogovorili za kavu neku dole u spunku, a on dolazi s MY-X5 i razne midi melodije isfurava u prolazu (a malo su ga ljudi čudno gledali, šta ćeš). )
treba ga kupit dok još nije izašao nasljednik!zato što je nasljednik bezobrazno ružan!!!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Meni se čini OK mob, ali isplati li ga se uzet?![]()
ako gledas marku onda ne, ako funkcije onda da.
Sad ti odvagni sto je bitnije...![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Ne patim na marke znači![]()
onda navali narode![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Jučer sam ga držao u rukama, skroz mi se sviđa osim polifonih melodija (to mi se općenito ne sviđa kod mobova) i materijala poleđine kućišta, prilično klizavo i djeluje jeftino.
Software mu reagira munjovito a tipke su živa ergonomija...mob je total francuski jer su mu crvena i zelena tipka na pogrešnim stranama.
Tnx miško. Zašto ne voliš polifone melodije meni su one baš cool.
Daj reci gdje se može kupiti za 1619kn?
Pozdrav![]()
očito nigdje...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako je pisat poruke na njemu? Jel tipicno "Sagemovski"-> drzis dok vrti slova ili je jednostavnije? Kakva je opcenito funkconalnost mob-a u usporedbi sa recimo s45-icom. Npr. MW 3020 je skroz pristojan mobitel sto se tice funkcionalnosti - jedine zamjerke su pisanje poruka i sto ne sortira poruke po datumu (mozda isprave sa novijim soft-om). Speakerfon je odlican, pogotovo ako se prica u bucnoj sredini (disko). Inace je simpatican aparat pogotovo ako se uzme u obzir cijena (500kn - ja mislim da je u tom rangu najbolji).
Koje su vase preporuke S(L)45 ili MY-X5???![]()
Jel ko zna dal na sagemu my-x5 za kontakt moguće staviti recimo fotku u jpg formatu tak kad zvoni onda vidiš fotku?
Dajte ako je netko online pomagaj! Moram kupit mob a ne znam niš o njemu! peltierzg@yahoo.com
moraš ga kupit??? (a neznaš niš o njemu).....
da budem iskren, nit ja neznam niš o njemu, al ga ne kanim kupit.
pretpostavljam da je smeče. mislim, nema kameru , snimanje video clipova, mp3 player... to su za mene napredne funkcije, a ne onaj glupi bluetooth, IC port i ta sranja koja ti opče netrebaju
(to je za ušminkane pizde kojima je teško mob spojit skablom...)
Daj molin te, a koji lipi ce ti kamera na "telefonskoj slusalici"???? Oces rec da OLYMPUS izda mobitel bija bi najbolji?! Ili jos bolje da isti napravi fotoaparat i diktafon u jednome - koja funkcionalnost ?!!
Osim toga IrDA je samo tako primjenjiv pogotovo ako si u sumi kabela ka ja!
Pa dajte ljudi nek mi neko odgovori, jel možeš staviti jpg fotku na kontakt da kad zvoni pokaže fotku. Jednostavno pitanje i dajte što prije - to mi je dosta važno!!! HVALA
ja hoču mobitel sa svim živim kao što je to npr SE P800
Nisam mislio da trebam kupiti taj mob - mislio sam općenito, a sagem mi se sviđa a ne mogu ništa naći na netu! Niko me ne sili samo sam u dilemi između sagema my-x5 i ericsson t68m(sa softwerom t68i), mana t68 je što nema polifoniju, a sagem nema mms i kalendar i za kontakte i jpg slike ne znam pa pomozite! Hvala
kako nema nikakvih informacija o sagemu?!?!?!? mora bit negdje
Pa ako ima daj napiši gdje!!!
Interesira me -- jel možeš staviti jpg fotku na kontakt da kad zvoni pokaže fotku.
Kada smo kod šminke, zaista nemam pojma što je kamera na mobitelu koja snima slike u astronomsko visokoj rezoluciji (640x480). Snimanje clipova je zaista mogućnost bez koje ne možeš...Poslao: flOorKilla
mislim, nema kameru , snimanje video clipova, mp3 player... to su za mene napredne funkcije, a ne onaj glupi bluetooth, IC port i ta sranja koja ti opče netrebaju
(to je za ušminkane pizde kojima je teško mob spojit skablom...)
Sad da li je šminka IC ili BT za primjerice backup podataka ili provjeravanje maila bitnog za posao, prosudi sam. Za tvoju informaciju, BT je trenutno najbrža komunikacija između mobitela i kompjutera.
Na službenim stranicama http://www.sagem.com/en/produits-en/...sm-myx5-en.htm se ne spominje ta mogućnost, koliko sam vidio...Poslao: peltierzg
Interesira me -- jel možeš staviti jpg fotku na kontakt da kad zvoni pokaže fotku.
Imaš ovdje neke screen shootove.
http://www.threegmobile.net/gallery/...x5/index2.html
pa i ja imam bluetooth na mobu i spajam mob skompom al opet nije mi to tolko potrebno.
a kameru možeš uvjek upotrebit, kamera opče nije loša.
bolje imat kameru na mobu nego posebno. Mislim, nisam fotograf pa da mi treba kamera neznam kakve rezolucije...
Bookmarks