meni pašu oba ta datuma, osim ako se do 23.7. pol ekipe ne pobere na more... ali kako se dogovorite, može. ja sam za oba i to fakat moramo napravit.. tulum forumaša na mrežnici! jooooj...
meni pašu oba ta datuma, osim ako se do 23.7. pol ekipe ne pobere na more... ali kako se dogovorite, može. ja sam za oba i to fakat moramo napravit.. tulum forumaša na mrežnici! jooooj...
meni isto više paše 23.-24. 07
dobar grah daleko se čuje
meni isto, valjda cu biti u zgb
meni isto kao i comi![]()
Došao bi, ali sam 23.07. već debelo na moru...*uck!!!
Bom Chicka WahWah
u to vrijeme sam na jugu hrvatske, poluotoku zvanom peljesac.. ali mozda mozda budem jos bio u zg pa svratim na... mreznicu jel.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
na more idem radit 22.07 znači štani...
Vidim da nema drugih prijedloga osim 23./24. 7. pa bi mogli lagano dogovarati detalje.
Znači koliko kužim za sada su tu: Whiteboy, Zappan, gog, nered, coma i još nekolicina koja nije sigurna.
Mrežnica je već sada za kupanje, a zamislite samo do 23..
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
detalji su - šljaka par gajbi pive hladi u mrežnici od negdje 21. a mi dolazimo 23. i furamo nešto mesine za roštilj.. u cijeloj priči šljaka najlošije prolazi jer naravno treba puno pive za nas malo...
no, ukratko - tko vozi iz zgb? bar brijem da jedan mora dofurat stvari - cugu, klopu, šatorei slično... a ako nas ima više nego dobrovoljnih vozača, ostali vlakom.. šljakeru, na kojem selu silazimo?
![]()
pa kaj će hladit pive u toploj vodi, da da pobudalimo do kraja. Si lud.Izvorno postao zappan
BTW ima ko onaj friđ na 12 V ?
Ma bez brige, to što je Mrežnica 'za kupanje' ne znači odmah i da je topla...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma još ćemo mi brojeve razmjenit, pa će Šljaka glumit GPS preko telefona...
Ja ću vjerojatno s autom. A što se šatora tiće, prvo sam se nasmijao, ali sad si mislim da to i nije tako loša ideja, "ako" se zarakijamo...
BTW ja ću na mrežnicu vjerojatno i vikend ranije...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mene nema na žalost, prakticirati ću nešto slaniju vodu![]()
papku, ne može. dolaziš na mrežnicu, kuća na moru će te čekati. možeš dovuć dupe na jedan dan do mrežnice... sad imaš i autoput...
je, imam autoput, al jeftinije mi je sa avionomIzvorno postao zappan
... ne znam zap....bum videl, bar bute više pive imali
![]()
baš ste se ljepo dogovorili...hehe..
neću ništa obećati.... jer sam poznata po tome da zeznem...ah...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
tomo, pas znašvećkaj, ak ne dođeš ne bu dobro po tvoje zdravlje... daj organiziraj se tak da buš tam 23. pa onda piči na more direkt s mrežnice il nekaj... ne bu to to ak eskiviraš, jednostavno ne može da ne ideš, mislim da ti je to jasno... don't be a papak :bunny:
pa jel ih se moze spustiti na neku vecu dubinu di je hladna voda...?
Kaj se tiče hlađenja pive kad spustiš gajbu na dno rashladi se bez problema.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sumnjam da može postići najbolju "radnu" temperaturu od 5°C, al ajde dobro.
nego jel ima neko friđ?
imam ja ali ide samnom u novalju![]()
![]()
OK vrijeme je da se dogovorimo dal treba šleper il dva cuge, a klope bar tri po mojoj procjeni.
Ajd ozbiljno, tko na kraju dolazi? hoćemo li u subotu ili nedjelju ili cijeli vikend ili kako tko može?
Molim konkretne prijedloge, zahtjeve ... sve pametno() kaj vam padne na pamet.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nedjelja obavezna, subota prema prohtjevima, ako se mene pita.. naime, ja u subotu možda u grazu na jazz festivalu, za sad se niš ne zna jer nema konkretnog dogovora još sa ekipom, pa se u tom slučaju u nedjelju dotepem u neko doba do mrežnice... ako od graza niš, onda igra i subota za mene...
Tko na kraju sve ide, Šljaka, ja, zappan, nered i?
ja moram vidjeti dali cu ici na ronjenje od 19-24, uglavnom znati cu za par dana
Bookmarks