jel možeš tražiti prema kanalima? ako da, onda saznaj na kojem je kanalu rtl i narihtaj ga ručno. ako i dalje ne radi, onda antena nije dobro postavljena.
A što se snimanja tiče ne znam, jesi probao koji drugi program za to?
Kupio sam tv/fm karticu uz nju sam dobio i programe za koristenje : Cinergy Tv i InterVideo WinDVR 3.
Cinergy tv je odlican program za gledanje, no kad pokušam snimiti program jednostavno se zatvori i snimi u najboljem slučaju nekoliko sekundi materijala( pokušao sam s raznim postavkama i codecima al sve je isto). Konfiguracija sigurno nije preslaba da procesor to ne bi mogao prozvakati (Athlon 64 3000+, 512 ram...) a i kartica ima vlastiti cip za kodiranje.
InterVideo WinDVR3 je odlican program , s njim sam presnimavao vhs i odlicno snima tv programe ali - sve programe sam nasao pomocu autoscan opcije (druge nema) osim RTL - a koji mi je na obicnom tv prijamniku najcisci za gledanje (bolji od hrt1). Sve je nastelano kak spada i nije mi jasno zasto ne mogu naci jebeni rtl???
Pomozite ako netko zna.![]()
jel možeš tražiti prema kanalima? ako da, onda saznaj na kojem je kanalu rtl i narihtaj ga ručno. ako i dalje ne radi, onda antena nije dobro postavljena.
A što se snimanja tiče ne znam, jesi probao koji drugi program za to?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nakon nekoliko sati zajebancije EUREKA !!!
Nevjerovatna stvar je ta da ako je InterVideo WinDVR 3 na opcijama podesen na "Croatian" ne lovi vise od 58 kanala, nakon desetak isprobanih opcija naletjeh na "Germany" .
"Germany" - sve frekvencije ocito pasu i dobivam konacno i rtl
svejedno hvala![]()
Bookmarks