Šta je ovo sadaa.... Siemens nas je počeo iznenađivati na sve strane.... SIMPATIČNO![]()
Siemensov smartphone sa Symbianom
i kamerom
samo još moramo vidjeti jeli istina
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Šta je ovo sadaa.... Siemens nas je počeo iznenađivati na sve strane.... SIMPATIČNO![]()
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Nice . . . cudan im je raspored tipki
It's nice to be important, but it's more important to be nice
obavezan rad s 2 ruke...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ovo neće zaživiti pa ovi u Siemensu trebaju nekoga 'ko se bavi ergonomijom - KATASTROFA!
Po ovom mogli bi još skratiti mob 2 -3 centimetra; što će im toliki prostor za funkcijske tipke???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Mislim da je ovo ustvari K1
pa šta je i simens otkupio licencu za symbian?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Da i za šezdeseticu od nokie
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Siemens SX1 i A55
Siemens je predstavio svoj prvi mobilni telefon s ugrađenim digitalnim fotoaparatom i novi model namijenjen donjem segmentu tržišta. U kompaniji ističu kako je SX1 njihov prvi mobilni telefon baziran na operativnom sustavu Symbian i Nokijinoj Series 60 platformi. SX1 ima ugrađen digitalni fotoaparat, ekran u boji, inovativnu tipkovnicu i mnoštvo funkcija karakterističnih za ručna računala. Drugi novi mobilni telefon nosi oznaku A55 i namijenjen je sasvim suprotnom segmentu tržišta nudeći samo osnovne funkcije u kućištu dopadljivog dizajna i relativno malih dimenzija. Za sada nisu poznate dodatne informacije o cijenama i dostupnosti ovih novih Siemensovih modela.
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
![]()
Siemens Information and Communication Mobile (Siemens mobile) predstavio je danas na 3GSM Svjetskom kongresu u Cannesu trenutni dizajnerski klasik - SX1. Jedinstveni raspored na tipkovnici, izvanredan dizajn te, za njegovu veličinu, najmoćnija garnitura karakteristika i aplikacija na svijetu - sve to izdvaja SX1 od drugih telefona - savršen je za najzahtjevnije korisnike mobilnih telefona.
Umjesto uobičajene tipkovnice SX1 ima niz tipki ugrađenih na svakoj strani telefona, što mu daje elegantan oblik. Ta dizajnerska inovacija također prebacuje veliki zaslon u boji te visoke rezolucije od 64K u sredinu aparata bez ugrožavanja njegove ukupne veličine, budući da SX1 teži samo 110 grama. Ispod zaslona diskretno su umetnute glavne navigacijske tipke koje pomažu pri korištenju odlika mobilnog telefona SX1 u uobičajenom okomitom smjeru, ali i vodoravnom, ukoliko aplikacije to podržavaju.
SX1 posjeduje vrhunski paket za zabavu i posao. Odlike koje sadržava uključuju: ugrađeni video player, kameru, music player i FM radio; bogato i neograničeno igranje igrica koje podržava Series60 ili Java (J2ME); potpuni set poslovnih aplikacija izravno usporedivih sa standardnim dlanovnikom, uključujući i lokalnu i bežičnu sinkronizaciju. Budući da kombinira najnoviju tehnologiju namijenjenu zabavi i poslu, SX1 je savršen za one koji ‘rade puno, a igraju se još više’.
Peter Zapf, predsjednik odjela za mobilne telefone Siemensove Information and Communication Mobile Group, izjavio je: “Ovo je još jedan svjetski prvijenac za Siemens mobile! Jedinstvenog dizajna, dovoljno moćnog da bi se mogao usporediti s njegovim dizajnom, vjerujemo da će kao takav SX1 nastaviti golemi uspjeh SL45i, našeg izvanrednog MP3 mobilnog telefona. SX1 je savršen za one zaista zahtjevne korisnike koji žele što bolje iskoristiti 2.5G usluge, poput video MMS- a i OTA (over-the-air) download aplikacija i sadržaja. SX1 predstavlja novi standard za mobilne telefone sljedeće generacije.”
Izgrađen na open-source Symbian platformi, SX1 sadrži i Siemensovu mobilnu verziju sučelja i aplikacijske platforme Series 60 izrađenu po mjeri. To omogućava njegovo lakše korištenje te dopušta korisnicima da telefone učine osobnijima velikim izborom sadržaja i aplikacija koje mogu downloadati.
Mobilni telefon SX1 moći će se kupiti u cijeloj Europi i Aziji u prvoj polovici ove godine.
dobar grah daleko se čuje
Ovaj Siemens treba da se probije pogotovo nakon svih ovih mogućnosti...
- Triband : GSM 900/1800/1900 MHz
- GPRS
- symbian operator system
- integrated Camera
- video
- WAP 2.0
- Colour Display
-IrDA, Bluetooth
- E-mail client
- FM radio
- MP3
- MMC memory card supported
- EMS , MMS
- Calendar
- organizer
- Voice Recorder
- calculator, currency converter
- melodies editor
- polyphonic ring tones
- USB connection
- TFT display 65k colours
Mal je!
A što se meni najviše sviđa je da ima USB priključak...
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Mogu samo reći.... NAPOKON!
ali ništa o sl55...![]()
maraschino - PTICICA
Ali nekako me "pikaju" ove funkcijske tipke...
Hm zvuči i izgleda super...samo koja će mu bit cijena? Malo jesu 'čudno' postavljene funkc. tipke, ali Bože moj navikne se brzo na sve.![]()
Za sl55 ćemo još morati počekati do cebita. Mislim da Siemens nije htio najaviti m55 i sl55 iz razloga jer žele prodati čim više s55ica. Čim izađe m55 automatski će cijena s55ice morati pasti. Ipak će ova dva najavljena modela imati 4096 boja (nadamo se) a s55 ima samo 256. Sad su najavili sx1 i a55 koji ne rade konkurenciju srednjoj klasi tj. s55ici.Poslao: 3aTmr
ali ništa o sl55...![]()
sad kad sam malo pogleda sx1, hmmm... ako ne bude preskup, lako ću ja odustati od sl-a i uzeti njega, jer stvarno nije velik za sve mogućnosti koje ima (koliko se da zakljućiti sa slika)
maraschino - PTICICA
biti ce skup sigurno, a spustiti ce cijenu sl-u... malo su preveliki jos ti mobovi...
pa koliko bi se realno mogla očekivati cijena za njega, ja mislim da bi najviše mogla biti do 5500kn, ali možda neće biti ni toliko
maraschino - PTICICA
Fino, fino...
![]()
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
Kad će ovo čudo Mobil testirati, da mi je znat? Slika i napisane karakteristike su jedno, a uređaj u rukama i na testu nešto sasvim drugo. Dizajn je zanimljiv za one koji imaju dugačke prstejer mogu koristiti jednu ruku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Neki su ovdje spominjali ergonomiju. Čovjek koji ga je držao u rukama kaže da je tipkanje sasvim OK...
A ako si "sretnik" s jednom rukom...
Bookmarks