kada imas malo vise slika na mobitelu onda ti se jako uspori. Pa sam zato rekao minutu. Kada imas jednu dvije slike onda je okIzvorno postao jdabic1
kada imas malo vise slika na mobitelu onda ti se jako uspori. Pa sam zato rekao minutu. Kada imas jednu dvije slike onda je okIzvorno postao jdabic1
pa nest jako ne valja sa tvojim mobom istina da je sporiji kad je natrpan al razlika je mala al od kako sam ja reko 5s do 1min ipak ima nekih 55s a tolika razlika ipak NE MOZE bit...Izvorno postao DeMar
ajd mi onda reci koju kombinaciju flasha i flexa da probam??? ali imaj na umu da imam 58r vec na mobu koji mi je dosad bio najbrzi i najbolji.Izvorno postao jdabic1
gle ja ti imam taj 58r i imam ti flex od v620 ovaj 056..mozda tebe muci sto je taj soft na v300 mozda on ima sporiji cpu manje memorije i sl...Izvorno postao DeMar
samo jedno pitanje.. da li se gubi video snimanje sa tim fleshom/flexom. jedan moj frend je to radio na v550 i kaze da je izgubio video.
naravno da se ne gubi, v620 i v550 oba imaju video, tako da ta tvrdnja tvog prijatelja ne stoji. vjerovatno je flexao s krivim flexomIzvorno postao potaj@co
Bookmarks