Ja čekam dan kada ću se moću uštekati direktno u leđnu moždinu, e to će biti VR![]()
Ja čekam dan kada ću se moću uštekati direktno u leđnu moždinu, e to će biti VR![]()
Hvala svima!
Ako nista drugo, usmjerili ste me u daljnjoj potrazi. Ej niten? Znaš možda koji link di bi mogla naći nešto o takvim projektima?
~Rinny
~No one can predict the future, there are no guarantees.~
There's so many different worlds
So many differents suns
And we have just one world
But we live in different ones
--Dire Straits
Matrix, ha?Izvorno postao gog
@niten: zna se gdje su područja za njuh i može se podraživati njušni živac, ali ne može se izabrati vrsta mirisa...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mapirali su mozak više manje za sve funkcije.znaju gdje je u mozgu područje za nešto i kako to izgleda ali ga nemogu kontolirati. znam i ja da ga mogu podraživat,ali kontroliranu reakciju nemogu postići.Izvorno postao whiteboy
čitao sam kako su,interpretiranjem različitih moždanih valova, napravili neka inv. kolica sa čipom povezanim s mozgom(malim???) i kad pomisliš lijevo-ideš lijevo,pomisliš desno-ideš desno,pomisliš "vid' dobra ženska"-ideš za tom dobrom ženskom![]()
Bookmarks