odnosno potrgao je zice. a ja neznam kamo koja ide. ako niko nema shemu onda izgleda da moram zrtvovat sto kuna za novi kabel
Imam usb kabel. Frend ga je nesto prcko i sjebao je zice koje su se odpojile. sad bi mi trebala shema gdje koja zica ide po bojama. Ako vam nije problem molio bih jel mi može tko napravit shemu jer ja nemam odkud.Please help!
odnosno potrgao je zice. a ja neznam kamo koja ide. ako niko nema shemu onda izgleda da moram zrtvovat sto kuna za novi kabel
Malo progooglaj ili potrazi po forumu. Ja bi ti stvarno pomogao da imam tu shemu. Pa je to moje jedino rijesenje za sada
imam ti ja engdje doma shemu al nije po bojama ak se ne varam al je shema pa malo domisljatosti i proradit ce...(ili neki univerzalni instrument da otkrijes koja je koja zica ili najednostavnije baterija i zaruljica)Izvorno postao stefek
Ako je USB crknuo,najbolje ga odnijeti na servis ili kupiti novi.AKo nije sigurno nemoj prčkati po tome ako nisi iskusan
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ne preostaje ti nista kupi novi kabel.sorry
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
ja mislim da se cak ne isplati popravljati. Vise bi te dosao popravak nego da kupis novi za nekih 100 i nesto kuna. Ako imas frenda koji se kuzi u to nek ti to on pogleda
mozda sam zbunjen al neka ocito nisam jedini...znaci njemu su zice počupane njih treba satvit na odgovarajuce mjesto i zalemit..pa ak se nekome isplati dat za neki kabel 100 i nest kuna neka al ja definitivno mislim da se isplati..Izvorno postao DeMar
Ako se to nekome isplati i naravno ako ZNA onda neka to napravi. Ali ja vjerujem da kad ga otvori vise nije to sto je bilo.Izvorno postao jdabic1
evo ja napravih shemu al nije u bojama. odnosno pokazuje na koje kontakte su spojene zice.daj mi mail pa ti posaljem.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
e ne možeš uploadat sliku sa svog kompa, moraš postaviti na mrežu, znaš! ako nemaš kamo, pošalji mi na mail, pa ću ja postaviti!Izvorno postao danijel_13
poštovanje
inovator at gmail.com
Bookmarks