= Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
Najvjerojatnije nisi uspio napravit USB stick bootabilnim.
Možda, no cmd.exe mi na kraju izbaci: "Disc should be bootable now."

= Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
Po mom mišljenju Slax baš i nije dobra distribucija za početak. Nije bez veze Ubuntu na vrhu distrowatch liste.
Najbolji način za isprobavat linux distribucije su live CD distribucije. Svaka jača distribucija dolazi kao live CD.
Ubuntu osim što ga možeš pokrenut sa CD možeš direktno iz Ubunta napravit bootabilni USB stick.
Kad pokreneš Ubuntu ideš na Sustav/System, Administracija/Administration i pokreneš USB startup disc creator. Dovoljan je stick od 1GB, ali je preporuka bar 2GB ili više.
Pregledao sam dosta toga o Linux distribucijama, pa mi se od tih "boljih" najviše sviđa Mint. No svejedno ga nemogu ovaj mjesec skinuti jer sam skoro iskoristio paket od 10GB, pa ću morati sačekati idući mjesec.

Mislio sam Slax jer je jednostavan i može se pokrenuti s USB-a (mogu i drugi Linux-i, ali Slax je najmanji), a i nemoram se zezati s dualbootom. Imam stolno računalo, staro 5 godina, na koje sam mislio isprobavati Linux-e, ali mi je riknula matična, i jbg. Pokušat ću ponovno utrpati Slax, sve iz početka, pa javim ako budem uspio.