ima li ko da moze pomoci?
ima li ko da moze pomoci?
Nikako nisam siguran oću li uspiti izvesti sve to, ali me zanima bi li OVO bilo to što trebam napraviti, ili ima nešto jednostavnije?
Ma kakvi to raditi... Ove sve nove distre automatski detektiraju ostale OS-ove i podese boot loader prema tome... Nemaš nikakve frke s time... Ja sam samo imao problema kada mi je u partition tableu bila linux particija ispred postojeće win xp... Tako da eto ne bi bilo loše da se linux locira iza win xp, iako se može i ono riješiti, ali onda treba nešt petljati i tako.. Uglavnom današnje distre to sve automatski riješe, a s obzirom da znam da ćeš ti Suse instalirati nećeš imati problema.Izvorno postao a.k.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
pokusavam instalirati suse 10.1 i kada dodjem do installation summary, pod software mi pise ovo:
No catalog found at 'dvd=///?device=/dev/hda'.
Sta bi to trebalo predstavljat?
Neki Suseov bug! Prvi put čujem za ovako nešto...ako možeš opisati malo detaljnije što si napravio? Gdje si instalirao i tako to...Možda i konfiguraciju koju imaš (prvenstveno diskovni i storage sustav - diskovi, particije, dvd-ovi i slično)
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
DDR2 1GB Patriot 533MHz
HDD Hitachi 320GB 16MB S-ATA
CPU AMD Athlon64 3500+ AM2 BOX
MB nVidia nForce550 sAM2 DDRII
VGA ATI Radeon 1600Pro 256Mb
disc je podjeljen na 4 particije, na jednoj je win, na ove ostale dvije samo podatci(pjesme, igrice...)
i cetvrta stoji prazna..
evo uspio sam, ali opet problem...
ovako, instalirao je to sve(valda)
i dosao sam do nekog dijela gdje me trazi nekakav log in.. a ja nemam pojma user i pass..
evo sta pise:
sta bi to moglo biti...linux kernel: powernow-k8 BIOS error - no PSB or ACPI _PSS Object
Linux ifup: No configuration fou![]()
![]()
Bookmarks