Instalacija je navodno uspesno prošla, ali imam nekih problema i bih vas zamolio najljubaznije da mi pomognete.
Opisacu moj postupak, kako sam radio, a možda će i drugima biti od koristi, pogotovu ako imaju slične probleme:
-Formatirao sam celi disk -120 GB kao NTFS i instalirao Windows XP
-Instalirao sam zatim Partition Magic i Perfect Disk.
-Uradio sam defragmentaciju
-Onda sam sa Perfect Disk-om resajzirao „C” particiju na 35GB, a ostalo je ostalo kao neparticioniran slobodni prostor.
-Stavio sam instalacioni DVD sa Fedorom Cor-3 i kada je doslo do DISK DRUIDA, odredio ovako:
-Od slobodnog prostora , oduzeo sam 2084Kb, odnosno 2xRAM-a, posto imam dve memorije po 512MB=1024MB i formatirao kao SWAP
-tada se SWAP smestio odmah posle „C”
-Nakon toga, od slobodnog prostora, opet, uzeo sam 20GB i napravio ROOT sa EXT-3, ali on se je tada sam smestio iza „C” , a SWAP je dosao iza njega.
-I jednom i drugom sam stiklirao komandu - „NALOZI DA BUDE PRIMARNA PARTICIJA”
-Dalje, opet od slobodnog prostora, oduzeo sam još 20GB i napravio HOME sa EXT-3 , ali ona se je automatski smestila u EXTENDED delu, a to sam citao da mogu da budu samo 4 primarne particije, sto je i logicno, posto sada celi extended se ocituje kao četvrta particija.
-OSTALI PROSTOR JE OSTAO KAO SLOBODAN PROSTOR, A ZELEO BIH DA GA FORMATIRAM KAO - FAT-32, PA BIH I TO PITAO KAKO JE NAJJEDNOSTAVNIJE?
-To se zavrsilo, a kada je doslo do biranja paketa, ja sam skroz dole kliknuo na SVE.
-I sve se zavrsilo, ali ...evo sada šta se desava!
Inače ima grafike, video sam na slikama-sve isto - prvo plavi ekran sa poljima za username i password, levo dole ima podesavanje nekih opcija, restart, shutdown, ali još TU JE PROCESOR ZAKOCEN-JEDVA IDE LOGOVANJE
-A i kad se otvori Fedora - Plavi wallpaper, gore desno - sat, gore levo 3 ikone - kompjuter, home i korpa... ali to se ništa ne otvara, ili treba cekati, a mis se jedva kreće!Kao da processor radi na 100%, a imam HT-Prescott 3.0GH/800MH/L2-1MB!
Ja posto opet kažem da sa ovime prvi put radim, ne znam gde da vidim opterecenje processor-a, niti šta ga opterecuje, niti pa to da podesim...razumete me...
I ovo bih pitao:
Ako hoću da preinstaliram Fedoru, da li mogu to bez problema, ili mora opet formatiranje celog diska, pa Windows, pa sve opet redom - i znak pitanja opet-da li će biti uspesno?
Izvinite za malo duzi tekst i unapred hvala puno za pomoć.

Odgovori uz citat
Nabavi Partition Magic, s njim ćeš bez problema maknuti sve što te bude smetalo.

Bookmarks