Poceo sam kuziti stvari, ali ipak moram pitat preciznije, posto ima puno misljenja:
-Trenutno imam 3 particije, sve su pod NTFS,a na C je Windows /sa svim instalacijama/
-Particije sam podelio negde po oko 40Gb/malo su manje/
-Moze li na C da ostane sve kako je, a D ili E da sredim Partition magic-om kako bi trebalo, odnosno po vasim savjetima, a nakon toga, da na jednu od njih stavim Linux, i na koju bi bilo bolje-na D ili E?
-Jednom sam preformatirao disk pod fat32, ali komp se je nenormalno usporio! Cim sam promenio u NTFS-radi OK!
-Nece li smetati disku-na primer, ako C ostane NTFS, a ono drugo-nesto drugo-po potrebi?
-Posto kazem da sam nov u ovome, i ovo moram pitat-Koji Linux da nabavim i da li to mogu skinut sa neta /ISO datoteke/ jer sam tako napravio Knopix 3.4
-Mogu li sam srediti nakon svega ovoga instalaciju Linuxa, il je to prekomplicirano? Windowse instaliram sam....
-Ako je to ipak pretesko, da li mogu Knopix-om radit? Cuo sam da ne moze snimat, ali da li se njime moze surfat netom-posto sam mu video opcije, i najvazno sto mi nije jasno:
Ako se moze surfat Knopixom, da li je on zasticen na netu? Windows stitim KAV, Sygateom itd....., ali kak stoje stvari sa Linuxom i Knopixom?
Sorry za mnogo pitanja......i Bok svima![]()

Odgovori uz citat
ak te zanimaju detalji javi
Bookmarks