Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 141

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

XP i LINUX zajedno?

Bok.
    Vec sam napisao u jednoj temi da imam sledecu konfiguraciju:
    Maticna-MSI P4-865-NEO-2/fis2r/
    Processor-Prescott-3.0GHz,800MHz,L2-1Mb
    Memorije-2x512DDR-400MHz
    Graficka-5950ultra
    HD-bio RAID, sada je S-ATA Maxtor 120Gb,8Mb cache....i druge stvari
    Zanima me ovo:
    Da li mogu na istome ovome hardu, da stavim na raznim particijama i XP i LINUX, i kako to da uradim ako je moguce.Particije bez problema delim Partition Magic-om. Knopix skidam bas dok pisem ovo/ADSL/, ali vise bih voleo instalirani Linux.
    Znam da je opsezno pitanje, ali ima ovde puno iskusnih, pa, kako i odakle poceti i kako sve to realizirati?

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    može se to bez beda, koliko su meni rekli (nisam još stigao isprobat)..

shema je da na jednu particiju digneš windoze prvo. zatim kreneš s instalacijom linuxa koji će ti instalirat svoj LILO loader koji će ti nuditi izbor koji OS bootaš... eh, sad, ne znam što bih ti rekao oko particija di ćeš kaj stavit jer brijem da linnux i ntfs ne radi u kombinaciji...

ako ćemo tom logikom, a na prvoj particiji trebaju bit informacije o bootanju, na C: particiju bih ja reko da ne instaliraš windoze... obzirom da linux ide nakon njih, on bi mogao na C: ... ili možeš čak ići na to da nijedan OS ne staviš na C:, nego rasparticioniraš disk na barem 3 particije i onda staviš win na D: a linux na E: . ja brijem da bi ja tak radio, barem za prvi put dok ne skužim kak funkcionira.. ak ti je prazan disk, najbolje da probaš solucije sam, tak ćeš najbolje skužit a ak nekaj zaribaš, uvijek možeš krenut ispočetka s fdiskom

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da linux particiju trebaš u ext3 filesystem prebaciti,vidi sa part. magicom jel možeš.

Banned
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I pripremi se na to da nećeš moći pristupiti podatcima koji se nalaze na ntfs particiji preko linuxa, znači ako imaš na hardu brdo filmova, mp3ca i td., zaboravi ih. Tako je bar na svim distribucijama koje sam ja isprobao, mandrake, fedora, red hat, suse i td...
    A oba sistema možeš bez problema imati istovremeno, i instalacija linuxa sama formatira particiju na odgovarajući file system.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Motorola MPx220
    Operater
    T-mobile
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam SuSE 9.2 (trenutno aktualna verzija) i mogu pristupiti Windows particijama i otvarati datoteke (.doc u Open Officeu, slusati glazbu i sl.), no ne mogu zapisivati na njih, tj. ako otvorim neki npr. doc s Win particije, sejvati ga mogu samo u Linux particiji.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Diamond2
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    7.715
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.715, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Avenger
    I pripremi se na to da nećeš moći pristupiti podatcima koji se nalaze na ntfs particiji preko linuxa, znači ako imaš na hardu brdo filmova, mp3ca i td., zaboravi ih. Tako je bar na svim distribucijama koje sam ja isprobao, mandrake, fedora, red hat, suse i td...
    Hm
    Kod mene LInux Mandrake 9.1
    Windowsi XP + SP2, protežu se na dvije particije, obje NTFS, ja sam se iz Linuxa najnormalnije spojio na C: particiju, u My Documents folder i prekopirao neke empetrice i ebookse.. Pa mi sad to nije jasno onda

btw, ovaj tjedan ću ipak ić stavit Mandrake 10.1 ili SuSe 9.2, ipak su meni važni ovi veći brojevi
    Zadnji uredio gog : 11-04-2005 u 10:40

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE K610i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Avenger Pregledaj post
    A oba sistema možeš bez problema imati istovremeno, i instalacija linuxa sama formatira particiju na odgovarajući file system.
    ovo nisam mogao da ne prokomentiram, zasto pricas o necemu o cem nemas pojma? kao prvo isprobao sam sve koje si ti nabrojao linuxe + jos barem toliko njih.. gledaj od ovih distribucija koje si nabrojao, svaki moze, ali SVAKI mountati ntfs particiju, samo sto ce ona biti read-only, sto znaci da nema kreiranja foldera, brisanja fajlova, itd, samo mos kopirati sa te paricije na svoju i citati podatke.. e sad kako vise ta particija nebi bila read-only tu uskace program ntfs-3g koji rjessavas taj problem, vise o tome: http://www.ntfs-3g.org/

upravo zbog ovakvih kao ti je manje linux korisnika, zasto govoriti nesto o cemu nemas blage veze, a brijem da nikada nisi ni radio na linuxu..

..vjerojatno je vec neko ovo napiso al nije mi se dalo sve citati..
    slackware user

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    nokia (i mrzim ga)
    Operater
    092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Avenger Pregledaj post
    Nije istina da nemožeš iz linuxa pristupiti podacima s ntfs (windows) particije, ja imam ubuntu 9.10 i mandrivu 2010 (nekadašnji mandrake) i lijepo se može sve, imam brdo filmova, knjiga i muzike na windows particiji i sve uredno radi. Dapače, čak možeš i čitat i pisat podatke iz linuxa na ntfs. Vrlo dobro sređeno. Da, imam triple boot (windows, Mandrake i Ubuntu)

Ja nisam isprobavao, pa da pretpostavljam, nego radim s tim oko godinu, godinu i pol konstantno, a ne nagađam. Inače, da se zna, linux zajednica je otvorena prema svemu pa i prema windowsima što se nebi dalo reć za microsoft jer je sva dokumentacija za ext 1,2,3 i 4 odavno izdana pa ovi opet nisu bili u stanju napravit pristojnu podršku za čitanje ext particija iz windowsa.
    Jedino se zasad nemože iz Windowsa pristupit podacima sa linux particije (ima neki program koji bi trebao to moći, ali ne postoji u 64x verziji i kad sam ga ja probao, nije htio radit jer su ga mučile admin dozvole u windozama.. sve u svemu, taj program ne radi na sigurno.) Previše problema u radu i instalaciji.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najjednostavnije ti je s partiotion magicom ostaviti dio diska neparticioniranim, kod instalacije linuxa (prvo instaliraj windowse) iskoristi taj neparticionirani prostor za smještaj linuxa. Pri bootanju ćeš pomoću LILO-a (LInuxLOader-a) moći odabrati koji OS želiš zbootati (win ili linux),naravno možeš i podesiti koji je defaultni & stuff...

@zapp, kod linuxa nemaš c:, d: i sl... oni ne diraju ostale particije ukoliko im to ne kažeš.

Što se podataka koje misliš koristiti na obadva sustava tiče ostavi ih na nekon particiji pod fat32, ja to radim i dan danas kada više nemem linux jer ako se nešto sjebe s ntfs-om uvijek mogu do svojih podataka...

Ako imaš još nekih pitanja pucaj...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @gog - znam da nema po slovima neg su mountani diskovi, tj. particije... al sa ovim slovima je najlakše nekom oslikat na kaj mislim

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poceo sam kuziti stvari, ali ipak moram pitat preciznije, posto ima puno misljenja:
    -Trenutno imam 3 particije, sve su pod NTFS,a na C je Windows /sa svim instalacijama/
    -Particije sam podelio negde po oko 40Gb/malo su manje/
    -Moze li na C da ostane sve kako je, a D ili E da sredim Partition magic-om kako bi trebalo, odnosno po vasim savjetima, a nakon toga, da na jednu od njih stavim Linux, i na koju bi bilo bolje-na D ili E?
    -Jednom sam preformatirao disk pod fat32, ali komp se je nenormalno usporio! Cim sam promenio u NTFS-radi OK!
    -Nece li smetati disku-na primer, ako C ostane NTFS, a ono drugo-nesto drugo-po potrebi?
    -Posto kazem da sam nov u ovome, i ovo moram pitat-Koji Linux da nabavim i da li to mogu skinut sa neta /ISO datoteke/ jer sam tako napravio Knopix 3.4
    -Mogu li sam srediti nakon svega ovoga instalaciju Linuxa, il je to prekomplicirano? Windowse instaliram sam....
    -Ako je to ipak pretesko, da li mogu Knopix-om radit? Cuo sam da ne moze snimat, ali da li se njime moze surfat netom-posto sam mu video opcije, i najvazno sto mi nije jasno:
    Ako se moze surfat Knopixom, da li je on zasticen na netu? Windows stitim KAV, Sygateom itd....., ali kak stoje stvari sa Linuxom i Knopixom?
    Sorry za mnogo pitanja......i Bok svima

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NTFS particije mozes citati pod linuxom (makar ja sve svoje particije drzim na fatu zbog lakseg vracanja podataka ukoliko se disk zmrda) ali nisam siguran jel mozes i pisati po njima.
    Mislim da bi ti bilo najbolje da negdje na kraj stavis linux particiju na ext3 makar je svejedno gdje je, samo da nije na pocetku.
    inace da si nebi zmrdao windowse mozes prvo njih instalirati te nakon toga instalirati na neku drugu particiju linux i linuxov bootloader isto staviti na tu drugu particiju. nakon toga ce ti se komp normalno bootati u windowse a linux mozes podizati preko floppya ili skopirati prvih 512kB te linux particije u jedan fajl, skopirati ga na c: i dodati jednu liniju u c:\boot.ini i moci ces u boot meniju od windowsa izabrati hoces li win ili linux ak te zanimaju detalji javi

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao joker
    skopirati prvih 512kB te linux particije u jedan fajl, skopirati ga na c: i dodati jednu liniju u c:\boot.ini i moci ces u boot meniju od windowsa izabrati hoces li win ili linux ak te zanimaju detalji javi
    E ovo me zanima, možeš malo detaljnije... Danas ili sutra kada ulovim vremena ću si piknuti fedoru core 3...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imas ovdje detaljne upute http://www.mastincrosbie.com/mark/linux-ob6k/win2k.html

uglavnom samo napravis
    dd if=/dev/hda5 of=linux.bin bs=512 count=1
    skopiras taj linux.bin na c:\
    i u c:\boot.ini dodas c:\linux.bin="Linux"

isprobao sam to prije dvije tri godine i radilo je vjerojatno se moze napraviti i za bootanje drugih os-ova

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi probao ovo? coLinux What is coLinux

... "If Linux runs on every architecture, why should another operating system be in its way? " ...

Cooperative Linux is the first working free and open source method for optimally running Linux on Microsoft Windows natively.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za Fedoru, da li je ovo potrebno za boot disk: ftp://ftp.sunet.se/pub/Linux/distrib...386/os/images/
    i ak je to, kak da sprzim filove nakon skidanja/Roxiom/? Kao boot CD pa da ih sve ubacim, ili samo kao DATA DISK /sto mi i nije logicno...../
    I drugo pitanje, sta da izaberem od ovoga: http://fedora.redhat.com/download/ ,
    ftp://ftp.sunet.se/pub/Linux/distrib...ra/3/i386/iso/
    Isto me zanima ovo, da ne pogresim: Kada skinem ISO datoteku od 690Mb,kak i nju da sprzim najpravilnije na CD /opet Roxiom/? Ovde u Fedori vidim 4 diska-da li treba da su svi boot disk, ili samo data i raspakivati ili ne, kak da ih snimim na CD i onaj prvi-boot, hoce li taj biti sada plus peti disk?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Sie. C65 Nok. 3220
    Operater
    Eronet
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam XP ali imam malo prostora mogu li kupit jos jedan hard disk i na njega instalirat xp pa da imam kao dva kompa

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Big**Smoke**
    ja imam XP ali imam malo prostora mogu li kupit jos jedan hard disk i na njega instalirat xp pa da imam kao dva kompa
    Ne kuzim zasto ovo!? Ako se zelis samo igrati i uciti raditi u Linuxu instaliraj si WMWARE! To ti je aplikacija koja omogucava instalaciju bilo kojega OS-a unutar WIN (recimo XP-a)! Dodijelis dakle tome novome OS-u jedan dio diska i tamo ga instaliras! Kada ga pokrenes (dakle starta ti se XP, pokrenes WMWARE i zatim pokreces os iz wmwarea, mozes ih cak imati i vise instaliranih) taj dio koji si odvojio za alternativni OS ponasa se kao posebno racunalo (fikcija)!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Sie. C65 Nok. 3220
    Operater
    Eronet
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gdje mogu naci tu aplikaciju

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Big**Smoke**
    Gdje mogu naci tu aplikaciju
    Mozda sam se malo krivo izrazio...to ti je program, nije free, ali bila ti je jedno vrijeme beta za free download

http://www.vmware.com/products/desktop/ws_features.html
    http://www.vmware.com/products/deskt...cs.html#hostos

pogledaj nisam provjeravao da li jos ima! Ja sam u medjuvremenu nabavio full verziju! Ako ne uspijes sa betom, onda skini full sa torrentom ili direct connect...imaju ljudi!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Diamond2
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    7.715
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opa, za ovo nisam znao Bimbi. Svaka čast

Btw, Big Smoke.. A koliki uopće imaš hard? Linux uopće nije zahtjevan, ako misliš imat npr samo čisti OS, ako ne misliš nadoinstaliravat razne gluposti još (kako npr na Windowsima imaš sigurno hrpetinu stvari instaliranih ) onda će ti bit dosta i 4GB, a to nije problem odcjepit, imho

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Domi
    Opa, za ovo nisam znao Bimbi. Svaka čast

Btw, Big Smoke.. A koliki uopće imaš hard? Linux uopće nije zahtjevan, ako misliš imat npr samo čisti OS, ako ne misliš nadoinstaliravat razne gluposti još (kako npr na Windowsima imaš sigurno hrpetinu stvari instaliranih ) onda će ti bit dosta i 4GB, a to nije problem odcjepit, imho
    Upravo kako kazes! Imam ti trenutno dva harda, oba WD, svaki po 200 GB!

Trenutno imam samo XP, ali sam sve do nedavno imao, preko vmwarea i linux i 2003 server, svakome sam dao po 5 GB i sve je radilo savrseno!
    Probao sam i sa SATA diskom i WIN 2003 server i tako je takodjer radilo bez problema!

Jedina zamjerka za vmware dolazi do izrazaja ako mislis koristiti portove preko OS-a koji si instalirao u vmwareu (npr. instaliras win 98 u vmware iz razloga jer imas neki device koji ima drivere koji rade samo pod 98 icom, stekas ga npr u serial port...e tu dolazi do problema jer se komunikacija sa portovima obavlja preko primarnoga OS a koji imas instaliran, pa ti u ovom slucaju taj device nece raditi, bez obzira na to sto ti je vmware 98 ica prihvatila drivere)!

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako netko hoće samo probati linux može si nabavi knoppix, boota se sa cd-a...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Diamond2
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    7.715
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bimbi.
    Evo, ja na novijem komu imam HDD od 80 GB i tamo imam smao XP, a na ovom starijem koji mi je tu u stanu di sam preko tjedan imam mali HDD 40 GB, ali svejedno sam odrezao 7GB za Linux i meni se vrti dual boot - Mandrake 10.0 i Win XP.. I još imam dosta mjesta praznog, dosta pazim na to da brišem sve kaj mi je nepotrebno budući da je dis dosta malen

@gog

Nije Knoppix jedini koji se boota s CD-a, postoji još distra koj ese tako koriste.. Makar, Knoppix je uvjerljivo najbolja takva distra (koliko sam čitao komentare po netu).
    Ja osobno sam osim Knoppixa probao i MandrakeMove distru, isto bootabilna s CD-a i nije ništa posebno..

Btw, ako netko proba Knoppix i svidi mu se, postoji fora da se on i instalira na hard, makar, naravno da je onda uvijek bolje nabavit neku normalnu distribuciju i nju instalirati na klasičan način

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nova iskustva i novi problemi.....

Evo neke stvari, koje mi stvarno nisu jasne, a verujem da neko zna resenja: /radi se o Fedori../
    -Imamo dva HD po 120GB u RAID STRIP - 0 modu i 4 ntfs particije.
    -Na C je instaliran Windows i ostaje ntfs.
    -Uzmemo Partition Magic za "pocetne pripreme"
    -Njime treba da formiramo jos 3 Linux particije, koje nisu u extended delu, znaci da oduzmemo prostor od C i da formatiramo SWAP - 2xRAM-a, ROOT-ext-3 i HOME - ext-3.
    -Nastaje prvi problem: U primarnom delu mogu se formirati samo 4 particije, a celo opkruzenje primarnog dela se vec ocitava kao "particija", sto znaci da zadnja - sto bi bila HOME , ne moze se formirati iz C, nego iz logical-D...ali to se posle moze ispraviti, prilikom instalacije.
    -Ostale D, E i F - formatiramo kao fat32, da bi ih citala oba sistema.
    -Pocinjemo sa instalacijom Fedore, i sve navodno ide dobro, dok ne dodjemo do DRUID-a!
    -On onda uopste ne prepoznaje niti jednu njegovu particiju koja je pripremljena uz pomoc Partition Magica, nego nudi Inicijalizaciju - da obrise "SVE,PA I WINDOWS!?" I DA ON PONOVO FORMATIRA STO MU JE POTREBNO!
    -Uradimo i to , obrisemo, ponovo idu SWAP, ROOT i HOME,i instalacija ide dalje.
    -Zavrsi se sve i dodje do finalnog restarta, a onda se pojavi skroz crni ekran na kome gore-levo pise: GRUB_ , a zvucnik kompjutera pocinje neprestano da pisti.....
    -I na kraju zna se : XP, ali sve iz pocetka......
    Molio bih vas da prokomentarisemo i ove stvari.
    U cemu bi bio problem da se sve ovo desi?

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Dualboot tutorial - Windows i Linux
    By gog in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 05-02-2009, 03:51
  2. Linux (SuSE) i Palm
    By Mad Scientist in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 31-03-2005, 23:10
  3. linux modem driver