Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 144

Threaded View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ KaKaV NeReD
    E pa ja tu nemam problema, uvijek imam para na mobu, al slažem se s tobom, stvarno nije normalno "imati para za ferrarija a ne imati para za benzin".
    A što se mene tiče: SMS je samo jedna od mnogih stvari koje koristim na mobu a stavio sam je za PRIMJER jer je tu najočitije kašnjenje softa. Inače sam sebe svrstavam u "naprednije korisnike" jer koristim SVE mogućnosti telefona (osim onih koje operateri ne podržavaju i nažalost bluetootha jer nemam (još) bluetooth dodataka a za povezivanje na komp koristim IrDA pa mi nema smisla bacat lovu na bluetooth adapter...), dakle NE spadam u one kojima telefon treba samo zbog SMS-a.
    A nedavno sam si upgradeao telefon (što isto dokazuje da sam zahtjevniji korisnik) na zadnju verziju softa (R6A, o čemu sam već pisao na forumu), pa ako si mislio na tu verziju koja je "fantastično brza" moram ti reći da sam ja očigledno brži jer me soft ne uspjeva pratiti.
    A kad kupim telefon od cca 500 eura očekujem samo najbolje i naravno da ću se žaliti na "razno razne gluposti"....
    Zadnji uredio whiteboy : 11-03-2003 u 20:09
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Slične teme

1. Sony Ericsson T610
    By inart in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 30-11-2004, 23:05
  2. Sony Ericsson T610, P800
    By joopa in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-11-2004, 22:43
  3. Remote control 4 Sony Ericsson T610
    By KaKaV NeReD in forum Općenito
    Odgovora: 2