na ja sam ga sad isprobo i po meni nije niš posebno, naučio sam samo jedno: NIKAD VIŠE NE KUPUJEM SE
aha, thanks, bar mi radi ono "3D". Molim vas da nas druge smrtnike sa sporom vezom obavjestavate radi li to i kakav je model, please i unaprijed se zahvaljujem, kako u svoje ime tako i u ime ostalih koji nisu u mogucnosti to vidjeti![]()
Marina - pozdrav svima iz Splita!
na ja sam ga sad isprobo i po meni nije niš posebno, naučio sam samo jedno: NIKAD VIŠE NE KUPUJEM SE
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma daj, zašto? Možeš li malo biti detaljniji
meni je bas cooljednostavan dizajn, vrhunski displey i sve sto mi treba . . . neznam sta bi jos mogo ocekivat od moba
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ma ne vejruj svemu što Killa piše
On je jedan čas zaljubljen u neki mob pa mu je u drugom trenu smeće pa je opet super... uglavno iz ekstrema u ekstrem
A vjerujem da će on u životu još imati po koji SE.... dapače, dam se kladiti - čim SE izbaci nešto novo, ludo i ultra napredno on će opet izjaviti da prodaje bubreg za taj mobitel...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne ne, gledajte: dizajn je ok, svaka čast, ekran je ok, svaka čast, mene živcira izbornik, odn soft, koji je ustvari jako dobar, ali dooosadaann! (isto ko na t68, samo malo ljepše...)
sviđa mi se minigolf game...
Znaći ništ' od bubrega...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Što se tiće onog 3D - vidiš mob izvana kao vrtiš ga povečavaš...
OBEČAVA!
meni je T610 zakon... i jedva cekam da se pojavi... i ima mi najbolji sustav izbornika od svih...
Po preporučenoj web stranici od Marine sve stoji ali mene zanima brzina samog izbornika tj. softa u 610 (naravno kad se pojavi u prodaji)...
Ja sam bas jutros provala telefon kod prijatelja koji ima ISDN. Meni je telefon ludilo, istina zivcira me sto nema YES i NO, pa kad se vracas u gornji izbornik moras pritiskati onu kao strelicu, ali to je samo stvar navike. Moram priznati kako sam imala samo par minuta pa nisam stigla dobro provjerit, ali cu ovih dana ponovno ici vidjeti...
Zanimljiva mi je veličina displeja jer na slikama koje su "statične" toliko ne dolazi do izražaja...
Pa jesi bio na www.threegmobile.com ?? Tamo je sve lijepo opisano o njemu, ima dosta live slika....
Dobar sajt.Mob je fakat guba ai nisam to mislio prije pogleda na ovaj sajt.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Evo upravo sam saznala da ce mobitel doci kroz sredinu petog mjeseca u svedsku (znaci onaj podatak sa cetvrte stranice da ce doci 20. 05. je vjerojatno tocan)...
Navodno ce kostati od 420 - 450 $ (valjda je to preporucena cijena od SonyEricssona) ali nekako se cini jako niska, tako da je uzmete s rezervom dok ja to ne provjerim, drugim rijecima ovo je nesluzbeni podatak! Kad vec pricam o cijenama, i to nesluzbenim, naravno, neki spominju i cijenu od 1500,00 $ za SE Z1010, imate li kakve podatke o tome? Usput, znam da nije ovo tema o mobitelu SE Z1010, ali ima li tko podatke o njegovim dimenzijama, jer to nigdje ne mogu pronaci; ocito nije bas mali pa ih SE skriva kao da ih nikada nece morati objaviti, hehehe, sala
Pusa svim zaljubljenicima u SonyEricsson, ali i u druge mobitele![]()
Da je mali SE bi se hvalio na sav glas.
kakve veze ima, kada dodje u prodaju ljudi ce vec znati velicinu!
Istina...Za mjesec dana je ovdje.Slijede pripreme i doček...
i sok kada ljudi vide cijenu
ma nije skup... vjerujem da če puno rulje bit zainteresirani za njega, osim mene, by by SE
Mislim da ce biti poprilicno skup, barem u startu...
pa u startu su ionako svi proizvodi skupi, a gle sada kako ovim entry level mt-ima pada cijena-ko jabuka sa stabla
Evo opet se vracam na onaj SonyEricsson Z1010... naime, nasla sam dimenzije i one su: 98 x 48 x 28 mm
Eto to je ukratko to za sve one koje zanima ovaj mob
to ce kupovati samo strogi poslovnjaci
Da ja imam te pare odmah bi ga kupio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks