I ekran od T68/T300 se dobro vidi na suncu(ako svijetli direktno na ekran naravno).
I ekran od T68/T300 se dobro vidi na suncu(ako svijetli direktno na ekran naravno).
super se vidi ali to ionako nije tolko važno...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kad ce test u mobilu ?!?!?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
thatsa good question
što prije, to bolje!! Ajde jel zna ko kolika bi mu mogla biti cijena?? Ajde onako.... okvirno....
mislim da bi mogla biti kao kad je t68 doso u ducane,oko 4500!!!ovo je samo moja procjena
ja se nadam takvoj cijeni, ali me strah da bi moglo biti i preko 5000 životinjica, barem u prvo vrijeme...
biti če puno jeftiniji nego što vi mislite...
ajmo otvorit kladu
ma ja sam sigurna da ce biti vise od 5.000,00 kn, ali se toplo nadam da sam u krivu![]()
Marina - pozdrav svima iz Splita!
nije valjda da te zanima...
u ducanu oko 4900 kn, a u oglasniku kada se normalizira cijena za cca. 2mj. biti ce oko 450E!
reko sam da je ispod...
pogledajte malo stranicu broj dva . . .
a di si iskopo da je cjena 5600kn
http://www.mobile-review.com/review/...-t610-en.shtml
na ovoj adresi je malo detaljniji opis dotičnog modela
pozdrav svima, a ne samo njima
i te sam slike več vidio negdje...
kladioničar...hm...
kaj se često kladiš? koz ja da
Jel zna netko u kojem bi mjesecu trebao doći u prodaju??
Koliko ja znam ovaj mobitel bi trebao doci u drugom tromjesecju tekuce godine (znaci u periodu od mjeseca travnja do lipnja o. g.), ali ne bih se iznenadila da dodje tek u trecem tromjesecju u Hrvatsku?!.
Ako te zanima mladji brat, tocnije 310, on ti je vec predstavljen u Europi, preciznije u Svedskoj, a navodno ce ovih dana krenuti i u druge zemlje EU.
Usput da ne zaboravim evo vam stranica za 610, mislim da je nova i predstavljena je od strane SonyEricssona: www.sonyericsson.com/t610/
Do sljedecih informacija pozdrav svima!
Ovako ovu poruku tipkam vec drugi put, ali prvi put je server, ocito, nije stavio...?!
Uglavnom, sto se tice dolaska ovog mobitela na trzisti, pa podaci kojima raspolazem su drugo tromjesece tekuce godine (znaci u razdoblju od mjeseca travnja do mjeseca lipnja), ali ne bih se zacudila da dodje, ako ne na ostala trzista onda sigurno u Hrvatsku, u trecem tromjesecju o. g. Najnoviji podaci, istina nesluzbeni i upitni, govore da ce 610 biti dostupan od utorka, 20. svibnja o. g. Taj je termin za Svedsku - naravno!
Ivane ne znam da li znas, ali mladji brat ovog modela, znaci model 310, ti je vec krenuo u prodaju u Svedskoj, a sada bi trebao i u ostale zemlje EU
Usput da ne zaboravim evo vam dva linka koji je predstavio SonyEricsson - ne znam je li nov i jeste li ga vec vidjeli ali na meni je da vam kazem sto znam:
www.sonyericsson/610/
http://www.sonyericsson.com/trythephone/t610/en /
Navedeni link je danas radio, ali ocito je "pao" veceras tako da je trenutno nedostupan, odnosno bolje bi bilo reci nepregledan.
Ajde to je sve od mene!
Mislim da ti je server primio poruku, jer ja vidim dvije...![]()
Hehehe ocito da je
Ispricavam se zbog toga, ali prvi put je nisam vidjela jer je stvarno nije bilo?!
Uglavnom moram ispraviti onaj prvi link, jer nije www.sonyericsson/610/, kao sto ste mogli zamjetiti fali com, tako da ide www.sonyercisson.com/610/
Upravo sam ga provjerila i ne radi, ne znam zasto, a onaj drugi gdje mozes provati telefon funkcionira, medjutim, radi ono 3D pogled na telefon, ali jos uvijek ne radi ona opcija za isprovavanje telefona - ne znam je li to svima ili samo meni?!
Bok
ja nigdje ne vidim opciju za probavanje telefona
Kako ne vidis?! Odi na stranicu: http://www.sonyericsson.com/trythephone/t610/en /
i gore u kutu imas: "try the T610" i "3D". Meni ne radi ova prva, ali je svakako tu
Nadam se da ces sada imati srece?!
ne dela ti zato kaj imaš dial up modem
sporu vezu![]()
Bookmarks