pa jesi probo punit mob na nekom drugom punjaču(od lege ili nekog ko ima V525)?
pa meni naprimjer svaki punjač što sam imao stalno stoji u strauji i svi su savršeno radili!možda je nešto do moba!
naime ostavio sam mobitel da se puni preko noći, te mobitel ištekao iz punjača ujutro, al punjač nisam ištekao iz struje. I tako je ostao ukopčan do navečer(oko ponoći). I sutradan idem punit mobitel al neće, kad uključim punjač u mobite onaj indikator baterije mi nestane.
A kad ugasim mobitel pa onda iključim punjač, opet upalim mobitel kaže da nemože punit???? Jel otišo punjač
Mobitel je motorola V525 i standardni punjač što se dobije u kutiji.
Ako je crko , gdje ima kupit drugi.
pa jesi probo punit mob na nekom drugom punjaču(od lege ili nekog ko ima V525)?
pa meni naprimjer svaki punjač što sam imao stalno stoji u strauji i svi su savršeno radili!možda je nešto do moba!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
meni se to stoputa desilo da sam puni mob. i zaboravim ivaditi punjac iz utisnice pa nista nisam za taj tvoj slucaj jos cuo mozda neko zna pricekaj malo
ma to što ti ostane u utičnici nema veze,ja svaki ostavljam stalno u utičnici i mazne pad napona i nestan struje....i ništa!možda ti je neš u mobu zveknilo!ili ti se čak neš odpojilo u punjaču!kažem ti probaj kod nekog ko ima isti takav punjač stavit mob i nek on proba stavit svoj mob na tvoj punjač!tak češ najlakše skontat
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ja definitivno mislim da znam što bi ti moglo biti... JA sam imao isti problem koji se kadkad javljao... uglavnom prvo sam mislio da je softwerski jer sam u to vrijeme mnogo pua flashao raznim flashevima mob... ali nije bilo do toga, već je bilo do kontakata na mobu... inače... uzmi čačkalicu i ona prva tri kontakta istrljaj... onakoi malo prođi po njima... i ubodi punjač i vidjet češ da sve radi...
Nađi drugi punjač i probajj. Odmah ćeš znat da li je do moba ili do punjača.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sve normalno danas neznam šta mu je bilo jučer da nije htio punit.
ma punaci na motoroli bas ne odisu cvrstocom i kvalitetom..glavno da je sve ok..Izvorno postao Ranger
![]()
Da, izgleda da je tako
Anyhow,![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks