Pozdrav!
Eto, kupio sam v547 koja je zaključana na T-Mobile. Je li itko uspješno flexao ovaj model (bez grešaka). Flex je sa www.motomodders.net; tamo glavna faca kaže da mogu flexat bez problema.
Ako je itko probao, neka podjeli znanje.
Pozdrav!
Pozdrav!
Eto, kupio sam v547 koja je zaključana na T-Mobile. Je li itko uspješno flexao ovaj model (bez grešaka). Flex je sa www.motomodders.net; tamo glavna faca kaže da mogu flexat bez problema.
Ako je itko probao, neka podjeli znanje.
Pozdrav!
a ne moras se toliko bojat gresaka...recimo kod flexa od v620 pri stavljanju na v525 ti se pojavi do 1100gresaka i radi sve ok...ili npr taj isti flex na v550 javi 10 gresaka...ma samo pogledaj na forumu kak se flexa i nemas beda..nemres nist sjebat sam si provijeri da ti flex nije zakljucan..flash toolsom..Sretno i javi..****** bit ces pokusni kunic...Zivio..Izvorno postao juky
Jdabic1 mozes mi molim te objasniti kako taj flex moze stvarno bez ijedne greske raditi ako pokazuje 1100 gresaka. To mi stvarno nije jasno ili mozda taj program lazeIzvorno postao jdabic1
odgovor si dobio al nije uvijek taj broj gresaka zna nekad bit i manje...uglavnom flash od npr. v525 i flex od v620 nisu rodjeni jedno za drugo al su kompitabilni.Izvorno postao DeMar
A vidim da si i sam flashao mob pa valjda shvacas o cemu pricamo??????
Znam ja o cemu vi pricate. Nego ja jos nisam imao nikakvih gresaka. Pa me samo zanimalo kako mob moze bez greske raditi sa toliko gresaka. BlueDevil mi je to pojasnio. Hvala!
čekaj, nije ti niti jednu grešku izbacio?? s čim si flashao/flexao?Izvorno postao DeMar
jdabic1 ima pravo nemas gotovo nikakvih briga ako ta tvoj faca tako tvrdi ona vrijedi pokusati javi!
Radi, pošto govorimo o flexu koji je u originalu za v620, a stavljaš ga na v525 (ili koji već) mob. Pa nekih problema ipak ima.
Kao što, recimo, ne radi zvuk, i jo detalja, koji se srede uploadanjem onih fileova na mob nakon flexanja.
Ima tih grešaka - nekima 1100, nekima manje, nekima više, ali bit svega je da to poslije radi.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks