moj radi i dan danas. pado je, trgo se....nema stani nije proso
Za one koji su koristili taj mobitel pitanje. Da li mislite da je to najgori mobitel u povijesti ako ne racunamo one jeftine bas za par sto kuna? Na mobitelu mi je sve otislo sto je moglo otici valjda, prvo lijevi gumb, pa sada desni, ekran se nekad hoce upalit nekad ne i tako veselju nikad kraja sa obzirom da je kostao oko 4000kn. Mislim da nikad vise necu siemens kupit, makar neki kazu da je samo sl45 serija losa.
moj radi i dan danas. pado je, trgo se....nema stani nije proso
Moj isto radi, ali sam bio redoviti posjetitelj servisa dok sam ga imao, garancija mi je na kraju sve skupa trajala preko 2 godine... Najveća zamjerka po meni je položaj antene zbog čega puca kućište mobitela ukoliko ka nosiš u malo užim hlačama...
ali to fino zalijepis i opet radi, meni je starom tako puklo
Meni je to još uvijek jedan od najljepših mobova, neću tako nešto furati sa selotejpom?!?!
p.s. još uvijek ga imam samo sam ga dao staroj na korištenje...
ko govori nesto o selotejpu....cjenofiks
Nije to to...
ako si pedantan ne vidi se skoro uopce. cjenofiks je jako jako tekuc i u frisku pukotinu on tako udje da se poslije niti ne vidi nista. problem je jedino ako lijepis pukotinu koja je stara pa vise ne sjeda jedna strana u drugu fino
jesam ovdje ja lud ili? Ja apsolutno nisam imao nikakvih problema s SL45. Prepun patcheva, promijenio mu led diode na tipkama i ekranu, na jednom sam cak otpilio antenu i ugradio je unutra. Nikad nikakvih problema.
Mislim, stvarno, bez ikakvog foliranja, zaista apsolutno bez problema. Po meni, najbolji Siemens-ov proizvod do sada (u odnosu na vrijeme kad je izasao)!!
maraschino - PTICICA
da, slazem se
Ja mogu samo govoriti iz svog iskustva, meni su 3 ili 4 puta izdali novi uređaj u servisu, frendu je flat kabel otišao pa se display gubio, dok je frendici radio savršeno... Doduše nisam ni ja najpažljiviji tip, ovaj zadnji kaj sam dobio je kod moje majke već dugo i sve s njim štima... (skoro sam napisao šljaka)
Slazem se Sl45 je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih i najKvalitetnijih telefonaIzvorno postao 3aTmr
![]()
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
evo ja stvarno morampriznati da sam se iznenadio s ovim informacijama... kazem jos ejdnom da se zna - apsolutno nikakvih problema s nicim!!
maraschino - PTICICA
Bookmarks