VIP ima takav program. Ubrzanje je nikakvo jedina prednost je što se stranice malo brže učitavaju ali je kvaliteta slike jako loše
Software za brže surfanje preko svih veza i u svim zemljama na svijetu.Proizvođač obećava:
Dial Up - 5x Faster, Broadband - 3x & GPRS - 8x Faster
Ja koristim 30-dnevni trial i moram priznati da se vidi razlika,jedino grafički dijelovi site-a(slike) budu lošije kvalitete jer koristi komprimiranje za web sadržaj.Na downloadu se isto osjeti pomak.
Više informacija ovdje
Ovisno o tome kako podesiš kompresiju. S tim program ti sav promet ide preko njihovog proxija koji onda u letu sažima fotografije...
...a kako si došao do triala...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Na CD-u njemačkog časopisa PC Welt,a evo odvje ima nekoliko linkova.Oni od 0.91 MB su trial od 7 dana a svi veći imaju 30 dana.
LINKOVI ZA DOWNLOAD
...svaka čast...hvala na linkovima...
a koje je kor. ime i lozinka? na njihovom siteu ne vidim nigdje gdje se mogu regat
...ali nažalost,ipak ne radiIzvorno postao Eminem
...
Koliko sam ja vidio ovo je samo za pregledavanje a ne za downloadiranjei di se registrirat
![]()
znam kako se registrirat triba skinut onu s 2 mb pa tako ali meni neće kaže da nazovem nekibroj
Skinite onu od 3.09 MB(evo dir. link Onspeed trial ),ona bi trebala biti 30 day trial.
Za registraciju morate biti spojeni online,samo upišete kor.ime i pass po želji i kad vam se pojavi u prozoru globus sa strelicom kliknite na njega da se pojavi poruka Succesfully installed.
Bookmarks