vidiš ja sam imao maturalni rad na temu LASER, nije da se hvalim, ali jebeno sam to napravio...![]()
Trebam uzet temu iz fizike ali ne mogu s eodlučit ima li tko što za poslat mailom itd??
**** htjeo sam lasere!! zauzeto! htjeo sam pisat o induktivnoj glavi!(krele prof ne zna šta je to)
hthjeo sam pisat o okretnom momentu motora! malo je to!
e pa sad više stvarno ne znam....sve je skoro zauzeto!
pa ako netko ima nešto
hvala ekipa!![]()
vidimo se na čevapima![]()
mama ti sestra!
vidiš ja sam imao maturalni rad na temu LASER, nije da se hvalim, ali jebeno sam to napravio...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
auf!a ta tema je zauzeta....imaš ju za poslat možda prek maila?(kad kaeš da se ne hvališ 8) )
mama ti sestra!
@wb - ajd mejlni, baš me zanima što je jedan budući doktor imao za reć na tu temu u srednjoj školi --- ono, jednog dana kad ćeš me trebat laserom operirat da znam što očekivat od tebe
@faber - sorry kaj ti upadam u temu a trebam WB-a... probaj nekaj iz optike pisat tipa optičke instrumente i principe rada.. to je fakat dost jednostavno, ak ti profač to prihvati, nećeš se puno namučit....
a hahah!" ma nema beda...ošo sam bađš optiku tražit..Isuse..kolko optičarskih radnji ima....sve neke stranice iz Mađarske češke..srbije,, Hrvatske..hahaha!!
mama ti sestra!
kak nisam vidio ovu temu da se obnovila...
evo šaljem, čim pronađem... (trebo bi imat negdje digitalni primjerak iako je to bilo davno...)
Faber daj mejl na PM...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks